Ohjelmistossa nyt

Tässä listassa näkyvät elokuvat, joista on näytöksiä valittuna päivänä.
 
Käyttövinkki: Saat oman teatterikaupunkisi ohjelmistolistausten oletusvalinnaksi vaihtamalla kaupungin sivuston vasemman yläkulman valikosta.


Haluamallesi päivälle ei löydy elokuvia?  Tietoa ohjelmiston julkaisuaikataulusta

Järjestä elokuvalista:  | Aakkosjärjestys | Näytösaika | Ensi-ilta | Käyttäjäarvio |
7
20,000 Days on Earth
20,000 Days on Earth
Draama ja todellisuus lomittuvat kuvitteellisen vuorokauden ajan muusikko ja kirjailija Nick Caven elämässä. Caven kokemusten kautta elokuva kuvaa taiteellista prosessia ja kuinka luovat voimat muokkaavat meitä kaikkia.
Ensi-ilta: 3.10.2014, Kesto: 1h 37 min
Lajityyppi: Draama, dokumentti, musiikki
12
22 Jump Street
22 Jump Street
Käytyään lukion (vieläpä kahteen kertaan) konstaapelien Schmidt (Jonah Hill) ja Jenko (Channing Tatum) elämään on luvassa isoja muutoksia, kun he joutuvat peitetehtäviin paikalliseen yliopistoon.
Ensi-ilta: 22.8.2014, Kesto: 1h 52 min
Lajityyppi: Komedia, toiminta
12
A Most Wanted Man
A Most Wanted Man
Henkihieveriin kidutettu puoliksi tšetšeeni, puoliksi venäläinen maahanmuuttaja ilmestyy Hampurin islamilaiseen yhteisöön ja vaatii isänsä hämäräperäisesti hankittua omaisuutta. Se herättää sekä Saksan että USA:n turvallisuuspalveluiden kiinnostuksen.
Ensi-ilta: 10.10.2014, Kesto: 2h 02 min
Lajityyppi: Jännitys
Ohjaaja:
Anton Corbijn
16
Annabelle
Annabelle
John Form on löytänyt täydellisen lahjan raskaana olevalle Mia-vaimolleen – kauniin ja harvinaisen Annabelle-nuken puhtaanvalkoisessa häämekossaan. Lahjan tuoma ilo ei kuitenkaan kestä kauan, sillä Annabellen myötä perheen päälle näyttää laskeutuvan kirous...
Ensi-ilta: 17.10.2014, Kesto: 1h 39 min
Lajityyppi: Kauhu
Ohjaaja:
John R. Leonetti
7
Antboy - Muurahaispoika
Antboy
Tuiki tavallinen 12-vuotias Pelle on tykästynyt samalla luokalla olevaan hemaisevaan vaaleaverikkö-Amandaan. Ongelmana on kuinka lähestyä tyttöä, joka tuskin tietää pojan edes olevan samalla luokalla. Kaikki muuttuu muurahaisen puraistessa Pelleä, jolloin tämä saa supervoimat ja muuttuu Muurahaispojaksi.
Ensi-ilta: 17.10.2014, Kesto: 1h 17 min
Lajityyppi: Komedia, seikkailu
Ohjaaja:
Ask Hasselbalch
16
As Above/So Below
As Above/So Below
Pariisin katujen alla kulkee katakombien verkosto, lukemattomien sielujen leposija. Joukko tutkijoita laskeutuu hautakammioihin ja joutuu kohtaamaan kuolleiden kaupungin salaisuuden – ja menneisyytensä demonit. Uusi kauhuelokuva Karanteenin ja Devilin tekijöiltä.
Ensi-ilta: 12.9.2014, Kesto: 1h 33 min
Lajityyppi: Jännitys, kauhu
7
Boksitrollit 3D (dub)
The Boxtrolls 3D (dub)
Animaatioelokuva Boksitrollit on huumorilla höystetty satuseikkailu pienistä otuksista, joilla on kanttia! Juustingin kaupungin asukkaat ovat ylpeää väkeä – ja aivan hulluina maailman haisevimpiin ja herkullisiin juustoihin.
Ensi-ilta: 19.9.2014, Kesto: 1h 36 min
Lajityyppi: Seikkailu, animaatio, 3D
12
Boyhood
Boyhood
Richard Linklaterin (Rakkautta ennen aamua) uutuuselokuva Boyhood on elämänmakuinen kasvutarina, joka seuraa Masonin (Ellar Coltrane) varttumista pojasta nuoreksi mieheksi.
Ensi-ilta: 10.10.2014, Kesto: 2h 45 min
Lajityyppi: Draama
7
Clouds of Sils Maria
Clouds of Sils Maria
Kansainvälisen uransa huipulla oleva Maria Enders (Juliette Binoche) pyydetään uudelleen näytelmään, jolla hän teki läpimurtonsa kaksikymmentä vuotta sitten. Tuolloin hän näytteli Sigridiä, nuorta viettelijätärtä, joka ajaa pomonsa Helenan itsemurhan partaalle.
Ensi-ilta: 5.9.2014, Kesto: 2h 04 min
Lajityyppi: Draama
Ohjaaja:
Olivier Assayas
12
Dracula Untold
Dracula Untold
Syksyllä 2014 valkokankailla nähdään eeppinen toimintaseikkailu Dracula Untold, tarina miehestä, josta tuli Dracula. Pääosaa näyttelee Luke Evans (Fast & Furious 6, Immortals).
Ensi-ilta: 17.10.2014, Kesto: 1h 32 min
Lajityyppi: Draama, toiminta, fantasia, kauhu
Ohjaaja:
Gary Shore
16
Frank Millerin Sin City: A Dame to Kill For 3D
Frank Miller's Sin City: A Dame to Kill For 3D
Robert Rodriguez ja Frank Miller yhdistävät jälleen voimansa ja tuovat Millerin visuaalisesti upean Sin City -sarjakuvamaailman takaisin valkokankaille.
Ensi-ilta: 22.8.2014, Kesto: 1h 42 min
Lajityyppi: Toiminta, jännitys, 3D
16
Fury
Fury
Huhtikuu, 1945. Liittoutuneiden valmistautuessa viimeiseen rynnistykseensä Euroopan sotanäyttämöllä, taisteluissa karaistunut kersantti nimeltä Wardaddy (Brad Pitt) komentaa Sherman-panssarivaunun ja sen viisijäsenisen miehistön hengenvaaralliseen tehtävään vihollislinjojen taakse.
Ensi-ilta: 31.10.2014, Kesto: 2h 15 min
Lajityyppi: Draama, toiminta, sota
Ohjaaja:
David Ayer
16
Gone Girl
Gone Girl
Gone Girl on David Fincherin (mm. Girl with the Dragon Tattoo, Fight Club) ohjaama elokuva Gillian Flynnin menestysjännäristä “Kiltti tyttö”, joka on paitsi kylmäävä trilleri myös ironinen ja viiltävä kuvaus nykyaikaisesta avioliitosta. Nick Dunne (Ben Affleck) ilmoittaa viidentenä hääpäivänään kauniin vaimonsa Amyn (Rosamund Pike) kadonneen.
Ensi-ilta: 3.10.2014, Kesto: 2h 29 min
Lajityyppi: Draama, jännitys
Ohjaaja:
David Fincher
12
Guardians of the Galaxy 3D
Guardians of the Galaxy 3D
Marvel-studio, joka on tuonut valkokankaalle ympäri maailmaa valtaisan suosion saavuttaneet elokuvasarjat Iron Man, Thor, Captain America ja The Avengers, marssittaa nyt yleisön eteen ihan uuden ryhmän - Guardians of the Galaxy.
Ensi-ilta: 1.8.2014, Kesto: 2h 02 min
Lajityyppi: Toiminta, seikkailu, sci-fi, 3D
Ohjaaja:
James Gunn
16
He ovat paenneet
He ovat paenneet
J-P Valkeapään ohjaama He ovat paenneet on road movie kahden nuoren pakomatkasta halki kesäisen Suomen. Raisa on ongelmanuorten laitoksen ongelmallisin nuori. Joni tulee laitokseen siviilipalvelusmieheksi. Nuoria yhdistää unelma paosta, mahdollisuudesta päästä karkuun todellisuuden väkivaltaa ja jatkuvaa pahaa mieltä.
Ensi-ilta: 17.10.2014, Kesto: 1h 42 min
Lajityyppi: Draama, kotimainen
Ohjaaja:
J-P Valkeapää
16
John Wick
John Wick
Keanu Reeves on John Wick, palkkatappajan uran taakseen jättänyt mies. Lankoja vanhaan elämään on kuitenkin vaikea katkaista. Wick joutuu sietämään roistojen uhkauksia, jotka lopulta konkretisoituvat teoiksi. Nilkit vahingoittavat Wickin silmäteriä, upeaa autoa ja edesmenneen vaimon lahjoittamaa koiranpentua.
Ensi-ilta: 24.10.2014, Kesto: 1h 41 min
Lajityyppi: Toiminta, jännitys
Ohjaaja:
Chad Stahelski
12
Labyrintti
The Maze Runner
Kuvittele herääväsi yksin täydessä pimeydessä, ja ainoa asia jonka pystyt muistamaan, on oma nimesi... James Dashnerin nuortenromaaniin perustuva elokuva sijoittuu post-apokalyptiseen maailmaan, jossa Thomas herää muistinsa menettäneenä valtavan labyrintin vankina.
Ensi-ilta: 24.10.2014, Kesto: 1h 54 min
Lajityyppi: Toiminta, jännitys, sci-fi
Ohjaaja:
Wes Ball
7
Lentsikat 2: Pelastajat (2D) (dub)
Planes 2: Fire & Rescue (2D) (dub)
Lentsikat 2: Pelastajat -komediaseikkailun pääosassa on joukko sammutuslentokoneiden valioita, jotka vaivojaan säästämättä suojelevat historiallista Potkuriperän kansallispuistoa raivoisilta metsäpaloilta.
Ensi-ilta: 25.7.2014, Kesto: 1h 23 min
Lajityyppi: Komedia, seikkailu, animaatio
Ohjaaja:
Bobs Gannaway
7
Lomasankarit
Lomasankarit
Sen piti olla ihan tavallinen lomamatka aurinkoisella Kosilla, mutta Tonin onkin pelastettava kaunis paikallinen tyttö Adriana kidnappaajien kynsistä. Kun käy ilmi, ettei keneenkään muuhun voi luottaa, joutuu Toni vastentahtoisesti tukeutumaan velipuoliensa apuun.
Ensi-ilta: 31.10.2014, Kesto: 1h 26 min
Lajityyppi: Seikkailu, kotimainen
Ohjaaja:
Taavi Vartia
16
Lucy
Lucy
Scarlett Johansson näyttelee pääosaa Luc Bessonin toimintatrillerissä Lucy. Se kertoo nuoresta naisesta (Johansson), joka sekaantuu mustan pörssin kauppoihin ja siepataan. Tilanne kääntyy kuitenkin pian päälaelleen: Lucy saa yliotteen vangitsijoistaan ja muuttuu armottomaksi taistelijaksi.
Ensi-ilta: 8.8.2014, Kesto: 1h 30 min
Lajityyppi: Toiminta, sci-fi
Ohjaaja:
Luc Besson
16
Lumiauramies
Kraftidioten
Nils Dickman (Skarsgård) on lumiauramies, jonka työ on pitää jylhän vuoriston päätiet auki. Kiitoksena tärkeästä työstä mies on juuri valittu paikkakunnan Vuoden kansalaiseksi. Kun Nilsin poika tapetaan jostain mitä hän ei tehnyt, alkaa mies janota kostoa. Ja oikeutta.
Ensi-ilta: 24.10.2014, Kesto: 1h 56 min
Lajityyppi: Komedia, toiminta
S
Mielensäpahoittaja
Mielensäpahoittaja
Siinä on mukana värit ja ääni. Sen ovat atk-koneillaan kirjoittaneet lättähattujen suosikit ohjailija Dome Karukoski ja kirjailija Tuomas Kyrö. Kyllä ovat minulle vieraita nimiä. Itseäni näyttelee Litjan Antti, hänestä olen aina enemmän pitänyt kun ei ole mikään tyhjännauraja. Minustahan se kertoo.
Ensi-ilta: 5.9.2014, Kesto: 1h 43 min
Lajityyppi: Komedia, kotimainen
Ohjaaja:
Dome Karukoski
S
Muminfamiljen på Rivieran (svensk)
Muumit Rivieralla (swe)
Niiskuneiti on haikaillut pääsevänsä matkoille, niinpä Muumit, Niiskuneiti ja Pikku Myy päättävät lähteä seikkailulle merelle. Henkeäsalpaavan myrskyn jälkeen heidän veneensä päätyy Rivieralle, missä he majoittuvat Le Grandin kuninkaalliseen sviittiin. Muumipappa alkaa käyttää nimeä de Muumi ja pääsee piireihin.
Ensi-ilta: 10.10.2014, Kesto: 1h 16 min
Lajityyppi: Animaatio, svenskt tal
Ohjaaja:
Xavier Picard
S
Muumit Rivieralla (suom.)
Muumit Rivieralla (suom.)
Niiskuneiti on haikaillut pääsevänsä matkoille, niinpä Muumit, Niiskuneiti ja Pikku Myy päättävät lähteä seikkailulle merelle. Henkeäsalpaavan myrskyn jälkeen heidän veneensä päätyy Rivieralle, missä he majoittuvat Le Grandin kuninkaalliseen sviittiin. Muumipappa alkaa käyttää nimeä de Muumi ja pääsee piireihin.
Ensi-ilta: 10.10.2014, Kesto: 1h 16 min
Lajityyppi: Animaatio
Ohjaaja:
Xavier Picard
S
Nalle Puhin elokuva (dub)
Winnie The Pooh (dub)
Walt Disney Animation Studios palaa Puolen hehtaarin metsään “Nalle Puhin elokuvassa”, joka on Disneyn animaatiostudion ensimmäinen Puh-elokuva yli 35 vuoteen.
Ensi-ilta: 23.9.2011, Kesto: 1h 09 min
Lajityyppi: Koko perheelle, animaatio
16
Nightcrawler
Nightcrawler
Jake Gyllenhaal on Lou Bloom, nuori mies, joka on tottunut hankkimaan niukan elantonsa kyseenalaisin keinoin. Rahan ja menestyksen makuun mies pääsee löytäessään kutsumuksensa rikostoimittajana ja onnettomuuspaikkojen kuvaajana. Bloomin avain menestykseen on yksinkertainen: hän ei kaihda mitään keinoja myyviä kuvia metsästäessään.
Ensi-ilta: 31.10.2014, Kesto: 1h 58 min
Lajityyppi: Draama, jännitys, rikoselokuva
Ohjaaja:
Dan Gilroy
7
Niin se käy
And So It Goes
Michael Douglas ja Diane Keaton näyttelevät ensimmäistä kertaa yhdessä komediassa. Kiinteistövälittäjä Oren Little (Michael Douglas) on häikäilemätön vanhan koulun bisnesmies, jota kukaan ei voi sietää - mutta siitä Oren vähät välittää.
Ensi-ilta: 24.10.2014, Kesto: 1h 34 min
Lajityyppi: Komedia, draama, romantiikka
Ohjaaja:
Rob Reiner
16
NV14: Among the Living
NV14: Among the Living
Modernin Ranska-kauhun mestarit Alexandre Bustillo ja Julien Maury muistetaan ällistyttävän ilkeästä Insidesta ja fantastisesta Lividistä. Niiden tapaan maestrojen odotettu uutuus saa Suomen-ensi-iltansa Night Visionsissa. Among The Living yhdistelee edeltäjiensä parhaita puolia ja kumartaa samalla monille 80-luvun kauhuhelmille.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 30 min
Lajityyppi: Jännitys, kauhu, night Visions
16
NV14: Cold in July
NV14: Cold in July
Richard Dane yllättää yöllisen tunkeilijan kotoaan, ampuu miehen hengiltä ja pyrkii muina miehinä unohtamaan välikohtauksen. Takavasemmalta kuvioihin ilmestyy vainajan isä, joka alkaa uhkailla Richardin perhettä.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 49 min
Lajityyppi: Jännitys, night Visions
16
NV14: Debug
NV14: Debug
Kuusi nuorta kyberrikollista lähetetään syrjäiselle avaruusasemalle suorittamaan tehtävää, jossa onnistumisen palkkiona on vapaus. Kun asiat eivät suju alkuunkaan luvatulla tavalla, koodaajien epäilykset kohdistuvat aseman tietokonejärjestelmään. Voimakkaan määrätietoiseksi kehittynyt tekoäly janoaa kostoa - ja ihmishenkiä.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 29 min
Lajityyppi: Jännitys, sci-fi, night Visions
16
NV14: Escape from Tomorrow
NV14: Escape from Tomorrow
Kun Randy Mooren esikoisohjaus Escape From Tomorrow sai maailmanensi-iltansa Sundance-festivaalilla, sitä ympäröi poikkeuksellinen salamyhkäisyyden verho.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 30 min
Lajityyppi: Jännitys, sci-fi, night Visions
7
NV14: Future Shock! The Story of 2000 AD
NV14: Future Shock! The Story of 2000 AD
Pete Travisin väkivahva Dredd 3D räjäytti Night Visions -potin kaksi vuotta sitten: avajaiselokuva myytiin loppuun ennätysajassa, ja festivaalin päätteeksi teos kotiutti Night Visions Audience Award -voiton. Sittemmin elokuva floppasi Pohjois-Amerikassa taitamattoman lanseerauksen vuoksi, ja tuotantoyhtiö hautasi suunnitelmat jatko-osista.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 45 min
Lajityyppi: Dokumentti, night Visions
12
NV14: Get Action!!
NV14: Get Action!!
Night Visionsin historia kiinnostavimpien musiikkidokumenttien ensi-iltafoorumina alkaa olla kunniakas. Black metal -läpileikkaus Loputon Gehennan liekki, Pentagram-nokkamies Bobby Lieblingin uskomaton tarina Last Days Here ja kiehtova punk-täräytys A Band Called Death saavat nyt seurakseen uutta verta.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 39 min
Lajityyppi: Dokumentti, night Visions
18
NV14: Henry: Portrait of a Serial Killer
NV14: Henry: Portrait of a Serial Killer
Kun esikoisohjaaja John McNaughton sai 1980-luvun puolivälissä 100 000 dollaria tehdäkseen kauhuelokuvan, sarjamurhaajat eivät olleet populaarikulttuurin halinalleja, joiden kekseliäisyyttä ihasteltiin mukapelottavissa viihde-elokuvissa ja sliipatuissa tv-sarjoissa.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 22 min
Lajityyppi: Kauhu, night Visions
16
NV14: Hooked Up
NV14: Hooked Up
Night Visionsin kuumin treffielokuva tarjoilee groteksia romantiikkaa kännykkäsukupolvelle. Kaksi amerikkalaiskollia lähtee lomailemaan Barcelonaan tarkoituksenaan tutustua kaupungin yöelämään ja päästä señoritojen pöksyihin. Tonio (Jonah Ehrenreich) ottaa bileisännän roolin Peterin (Stephen Ohl) vielä toipuessa eroon päättyneestä parisuhteestaan.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 18 min
Lajityyppi: Kauhu, night Visions
16
NV14: It Follows
NV14: It Follows
Puhdaspiirteinen kauhu pääsee yhä harvoin esille maailman arvostetuimmilla elokuvafestivaaleilla. Näin kuitenkin kävi It Followsille toukokuisessa Cannesissa. Eikä syyttä: ovela teos kasvaa hallitusti pakahduttavaksi ja lyö omintakeisuudellaan päin pläsiä kuin miljoona volttia. Käsittely pitää tyytyväisinä myös genre-elokuvan suurkuluttajat.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 47 min
Lajityyppi: Kauhu, night Visions
16
NV14: Late Phases
NV14: Late Phases
Adrián García Boglianolla riittää töitä. Late Phases on vasta 34-vuotiaan madridilaisohjaajan 11. pitkä ohjaus. Muun muassa Meksikossa (Here Comes The Devil) ja Argentiinassa (Cold Sweat) tehdyillä elokuvilla vakuuttanut Bogliano siirtyy nyt ensimmäistä kertaa Yhdysvaltain maaperälle.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 35 min
Lajityyppi: Kauhu, night Visions
16
NV14: Let Us Prey
NV14: Let Us Prey
Irlannista ei ole juuri kauhuklassikoita siunaantunut, mutta Brian O’Malley on päättänyt korjata asian synkällä debyytillään. Nuorempi konstaapeli Rachel Heggie (Pollyanna McIntosh) on aloittamassa ensimmäistä yövuoroaan pienellä skottilaisella poliisiasemalla. Ennen kuin vuoro ehtii edes alkaa, hän todistaa nuorisorikollisen ajavan miehen yli.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 28 min
Lajityyppi: Kauhu, night Visions
16
NV14: Open Windows
NV14: Open Windows
Nacho Vigalondon esikoinen, nyrjähtänyt aikamatkatrilleri Timecrimes (2007) kiinnitti espanjalaisohjaajan nimen tiiviisti genretutkalle. Miehen englanninkielinen debyytti Open Windows on komea osoitus yhä teroittuneesta osaamisesta, johon liittyvät syvällinen tietämys perinteistä ja kyky luoda niitä kunnioittaen jotain täysin uudenlaista.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 40 min
Lajityyppi: Jännitys, kauhu, night Visions
16
NV14: Ruotsalainen hetki
NV14: Ruotsalainen hetki
Syksyn 2014 Night Visionsin kotimainen maailmanensi-ilta Ruotsalainen hetki ei ole sitä tavanomaisinta suomalaista elokuvaa. Mustan komedian tyylilaji on ehtaa Joel ja Ethan Coenia, veljesten tuotannon äkkiväärästi kulmien alta virnuileva verisukulainen.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 15 min
Lajityyppi: Komedia, jännitys, night Visions
16
NV14: The Otherworld
NV14: The Otherworld
Ohjaajalegenda Richard Stanley muistetaan ennen muuta kulttielokuvistaan Hardware (1990) ja Dust Devil (1992). Nyt työn alla on odotettu H.P. Lovecraft -filmatisointi The Colour Out of Space, mutta 2000-luvulla mies on keskittynyt ennen muuta palkittuihin dokumenttihin.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 27 min
Lajityyppi: Dokumentti, night Visions
16
NV14: The Sacrament
NV14: The Sacrament
Valokuvaaja Patrick (Kentucker Audley) lähtee tapaamaan salaperäiseen Eden-seurakuntaan liittynyttä Caroline-siskoaan (Amy Seimetz). Seurakunta pitää majaa omavaraisessa kommuunissa, kaukana maailman paheista. Kaksi Patrickin kollegaa (Joe Swanberg ja AJ Bowen) räävittömästä Vice-lehdestä lähtevät mukaan dokumentoimaan reissua.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 35 min
Lajityyppi: Jännitys, kauhu, night Visions
16
NV14: These Final Hours
NV14: These Final Hours
Jättiläismäinen meteoriitti on iskeytynyt maapallolle. Suurin osa ihmiskunnasta on jo pyyhitty kartalta. Vuoroaan odottaa vielä Australia, jonka lounaisrannikon Perthissä eletään kuin viimeistä päivää. Kirjaimellisesti. Massahysterialla on monta muotoa.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 27 min
Lajityyppi: Jännitys, sci-fi, night Visions
16
NV14: Welcome to New York
NV14: Welcome to New York
Herra Devereaux on kyltymättömän lihanhimon korventama seksiaddikti, jonka polttoaineena toimivat viagra, viina ja muut päihteet. Narsistiselle sialle juhliminen, mässäily ja orgiat ovat arkipäivää. Siinä sivussa Devereaux menestyy pankkiirina ja nauttii Ranskan seuraavien presidentinvaalien ennakkosuosikin asemasta.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 2h 05 min
Lajityyppi: Draama, jännitys, night Visions
16
NV14: What We Do in the Shadows
NV14: What We Do in the Shadows
Vladislav, Viago, Deacon ja Petyr asuvat kimppakämpässä Uuden-Seelannin Wellingtonissa. Aikuiset sinkkumiehet pukeutuvat mielellään koreasti, mutta seksuaalisia viritteitä heidän yhdessäoloonsa ei liity. Nelikkoa yhdistää asenne nykyajan kotkotuksiin: moderni arki on aivan tarpeettoman mutkikasta. Vieraantumista selittää veren perintö.
Ensi-ilta: 29.10.2014, Kesto: 1h 26 min
Lajityyppi: Komedia, kauhu, night Visions
S
Ooppera: Carmen
Opera: Carmen
Yksi oopperan kaikkien aikojen klassikoista ja kautta aikain suosituin elokuvateatteriooppera New Yorkin Metropolitan-oopperasta. Kantaesityksessä 1875 Carmenia pidettiin sopimattomana, mutta sen teemat rakkaudesta, vapaudesta ja mustasukkaisuudesta ovat alati ajankohtaisia.
Ensi-ilta: 1.11.2014, Kesto: 3h 38 min
Lajityyppi: Ooppera, event cinema (ei elokuva)
S
Postimies Pate (dub)
Postman Pat: The Movie (dub)
Postimies Pate pääsee seikkailemaan ensi kertaa myös valkokankaalle! Viherlaakson leppoisa, kaikkien rakastama postimies joutuu nyt kokonaan uuden haasteen eteen, joka on aivan muuta kuin tutut postipulmat – Pate osallistuu tv:n kykykisaan. Miten Patelle käy julkisuuden valokeilassa?
Ensi-ilta: 8.8.2014, Kesto: 1h 22 min
Lajityyppi: Animaatio
Ohjaaja:
Mike Disa
7
Prinsessa Kaguyan taru (dub)
Kaguya-hime no monogatari (dub)
Prinsessa Kaguyan taru on uusi elokuva Studio Ghibliltä. Lumoavan kaunis teos on ohjaajansa ja Studio Ghiblin perustajan, Isao Takahatan vuosikymmenten suunnittelun tulos. Pieni tyttö löytyy bambunverson sisältä ja kasvaa erityslaatuiseksi nuoreksi naiseksi bambunleikkaajan ja tämän vaimon huomassa.
Ensi-ilta: 24.10.2014, Kesto: 2h 17 min
Lajityyppi: Draama, animaatio
7
Prinsessa Kaguyan taru (orig)
Kaguya-hime no monogatari (orig)
Prinsessa Kaguyan taru on uusi elokuva Studio Ghibliltä. Lumoavan kaunis teos on ohjaajansa ja Studio Ghiblin perustajan, Isao Takahatan vuosikymmenten suunnittelun tulos. Pieni tyttö löytyy bambunverson sisältä ja kasvaa erityslaatuiseksi nuoreksi naiseksi bambunleikkaajan ja tämän vaimon huomassa.
Ensi-ilta: 24.10.2014, Kesto: 2h 17 min
Lajityyppi: Draama, animaatio
Ohjaaja:
Isao Takahata
S
Risto Räppääjä ja liukas Lennart
Risto Räppääjä ja liukas Lennart
Huippusuosittu kymmenvuotias, punatukkainen Risto Räppääjä ja hänen ystävänsä Nelli Nuudelipää sukeltavat uusiin seikkailuihin. Rauha-täti saa mielestään loistavan idean: heidän pitää löytää mies, joka olisi sopiva isähahmo Ristolle. Risto ei ole ideasta ollenkaan innoissaan, eikä myöskään heidän naapurinsa Lennart, joka on itse ihastunut Rauhaan.
Ensi-ilta: 7.2.2014, Kesto: 1h 20 min
Lajityyppi: Komedia, koko perheelle, musiikki, kotimainen
Ohjaaja:
Timo Koivusalo
12
Seitsemän sietämättömän pitkää päivää
This Is Where I Leave You
Elokuva perustuu Jonathan Tropperin taiturimaisesti tragediaa ja komediaa yhdistävään romaaniin “Seitsemän sietämättömän pitkää päivää”. Neljä elämän kolhimaa sisarusta joutuu isänsä kuoltua palaamaan lapsuudenkotiinsa viikoksi. Saman katon alle majoittuvat luonnollisesti myös perheen äiti ja sekava valikoima puolisoita ja exiä.
Ensi-ilta: 24.10.2014, Kesto: 1h 43 min
Lajityyppi: Komedia
Ohjaaja:
Shawn Levy
7
Taikojen talo 3D (dub)
The House of Magic 3D (dub)
Hylätty pieni Myrsky-kissa löytää sateisena yönä suojapaikan ystävällisen vanhan taikurin kummallisesta talosta. Taikojen talo on täynnä erikoisia vempeleitä, hassuja eläimiä ja eläviä leluja. Talossa pitkään asustaneet Jack-kani ja Maggie-hiiri eivät ole innoissaan uudesta huomiota saavasta tulokkaasta.
Ensi-ilta: 5.9.2014, Kesto: 1h 25 min
Lajityyppi: Komedia, seikkailu, animaatio, 3D
12
Teenage Mutant Ninja Turtles 3D
Teenage Mutant Ninja Turtles 3D
Kaupunki tarvitsee sankareita. Pimeys laskeutuu New York Cityn ylle kun Shredder kätyreineen pitää ohjaksissaan koko kaupunkia poliisivoimista aina poliitikoihin asti. Tulevaisuus näyttää synkältä, kunnes viemäreistä kantautuu vastaus asukkaiden rukouksiin.
Ensi-ilta: 22.8.2014, Kesto: 1h 41 min
Lajityyppi: Komedia, toiminta, seikkailu, fantasia, sci-fi, 3D
16
The Equalizer - oikeuden puolustaja
The Equalizer
Elokuvassa The Equalizer – oikeuden puolustaja Denzel Washington on McCall, entinen salaisten operaatioiden kommando, joka on lavastanut kuolemansa voidakseen viettää rauhallista elämää Bostonissa.
Ensi-ilta: 26.9.2014, Kesto: 2h 12 min
Lajityyppi: Toiminta, jännitys
Ohjaaja:
Antoine Fuqua
12
The Expendables 3
The Expendables 3
Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) ja muut The Expendables -tiimin jäsenet joutuvat kohtaamaan menneisyyden haamuja – kirjaimellisesti. Conrad Stonebanks (Mel Gibson) on mies, joka oli perustamassa The Expendables -ryhmää yhdessä Barneyn kanssa. Toveruutta koeteltiin, kun Stonebanksista alkoi kuoriutua armoton asekauppias.
Ensi-ilta: 15.8.2014, Kesto: 2h 06 min
Lajityyppi: Toiminta, jännitys, seikkailu
Ohjaaja:
Patrik Hughes
12
Tracks
Tracks
Tracks on tositarina Robyn Davidsonista (Mia Wasikowska), joka vaelsi yhdeksän kuukauden aikana 2700 kilometriä Australian kuumalla aavikolla Alice Springistä Intian valtamerelle. Tällä uskomattomalla matkalla hänellä oli mukanaan vain uskollinen koiransa ja neljä arvaamatonta kamelia.
Ensi-ilta: 10.10.2014, Kesto: 1h 52 min
Lajityyppi: Draama, seikkailu, elämäkerta
Ohjaaja:
John Curran
Pääosissa:
Mia Wasikowska, Adam Driver
12
Tähtiin kirjoitettu virhe
The Fault in Our Stars
Hazel ja Gus ovat kaksi omalaatuista teiniä, joita yhdistää sarkastinen huumori, halveksunta kaikkea sovinnaista kohtaan ja rakkaus, joka heittää heidät – ja meidät – unohtumattomalle matkalle. Heidän suhteensa on sitäkin ihmeellisempi, kun tietää että he tapasivat ja rakastuivat syöpäsairaiden tukiryhmässä.
Ensi-ilta: 11.7.2014, Kesto: 2h 07 min
Lajityyppi: Draama
Ohjaaja:
Josh Boone
16
Ulvilan murhamysteeri
Ulvilan murhamysteeri
Huom! Turun Kinopalatsissa pe 3.10. klo 18.00 -näytöksen yhteydessä (elokuvaesityksen jälkeen) järjestetään Turun humanistit ry:n keskustelutilaisuus (kesto n. 1 h). Elokuvan ohjaaja Pekka Lehto osallistuu tilaisuuteen. Joulukuisena yönä 2006 neljän lapsen äiti Anneli Auer soittaa poliisin hätäkeskukseen ja kertoo, että perheen talossa on murhaaja.
Ensi-ilta: 3.10.2014, Kesto: 1h 23 min
Lajityyppi: Dokumentti, kotimainen
Ohjaaja:
Pekka Lehto
7
Vadelmavenepakolainen
Vadelmavenepakolainen
Mikko Virtanen, 37, tuntee itsensä ruotsalaiseksi mieheksi, joka on pakotettu suomalaisen miehen ruumiiseen. Kuin vastauksensa rukouksiinsa Mikko kohtaa ruotsalaisen Mikael Anderssonin, joka on valmis luovuttamaan henkilöllisyytensä Mikolle. Mikko matkustaa kohti paratiisinomaista Tukholmaa uuden, unelmiensa identiteetin turvin.
Ensi-ilta: 3.10.2014, Kesto: 1h 34 min
Lajityyppi: Komedia, draama, kotimainen
Ohjaaja:
Leif Lindblom
12
Valekytät
Let´s Be Cops
Kun kaksi kaverusta pukeutuu poliiseiksi naamiaisiin, tulee heistä koko naapuruston idoleita. Mutta kun nämä vasta palvelukseen astuneet ”sankarit” sekaantuvat oikeiden gangstereiden ja korruptoituneiden etsivien verkkoon, he joutuvat laittamaan valevirkamerkkinsä peliin tosissaan.
Ensi-ilta: 10.10.2014, Kesto: 1h 45 min
Lajityyppi: Komedia, toiminta
Ohjaaja:
Luke Greenfield
S
Viiru ja Pesonen: Pikkukepposia ja suurta ystävyyttä (dub)
Pettersson und Findus - Kleiner Quälgeist, große Freundschaft (dub)
Ukko Pesonen asuu pienessä punaisessa mökissä ja hänen päivänsä kuluvat mukavasti halkoja hakatessa, nikkaroidessa, keksintöjä tehdessä ja kanoja hoitaessa. Oikeastaan hänellä on kaikkea, mitä hän voisi elämältään toivoa. Vaikka kyllähän Pesonenkin tuntee joskus olonsa hieman yksinäiseksi.
Ensi-ilta: 12.9.2014, Kesto: 1h 30 min
Lajityyppi: Koko perheelle
Ohjaaja:
Ali Samadi Ahadi

Sarjalipuilla maksat pääsyliput edullisesti - myös 3D-näytöksiin!

E-sarjaliput voi käyttää verkkokaupassa ja tulostettavat sarjaliput joko verkkokaupassa tai lippukassalla.

E-sarjaliput
E-sarjaliput ladataan sähköisesti asiakasprofiiliin.

Osta

Tulostettavat sarjaliput
Saat sarjaliput PDF-tiedostona. Tulosta sarjaliput itse tai nouda teatterista.

Osta

 

Tärkeää

Verkkokaupan maksutavat

Verkkokaupassa voi maksaa verkkopankissa, maksukortilla, Finnair Plus -maksulla ja pääsylippuostot myös Finnkinon sähköisillä tai paperisilla sarja- ja yrityslipuilla.

Sarjaliput Finnkinon verkkokaupasta

Finnkinon sarjalipuilla voi maksaa elokuvaliput edullisesti - myös 3D-elokuviin! Osta itse tulostettavia sarjalippuja tai E-sarjalippuja ennen pääsylippujen ostamista!

Tutustu ja osta:
Tulostettavat sarjaliput
Asiakasprofiiliin ladattavat E-sarjaliput

Uutta: mobiililiput!

Netistä ostettuja lippuja ei tarvitse enää tulostaa tai noutaa lippukassalta, vaan voit tilata liput veloituksetta kännykkääsi mobiililippuina!

Mobiililiput tarkistetaan teatterissa salin ovella kännykän näytöltä.

Ikärajat

Huomioithan elokuvien ikärajat ostaessasi tai varatessasi lippuja.

S: Sallittu kaikenikäisille.

7: Kielletty alle 7-vuotiailta.
Aikuisen (yli 18 v.) seurassa sallittu
4 vuotta täyttäneille.

12: Kielletty alle 12-vuotiailta.
Aikuisen (yli 18 v.) seurassa sallittu
9 vuotta täyttäneille.

16: Kielletty alle 16-vuotiailta.
Aikuisen (yli 18 v.) seurassa sallittu
13 vuotta täyttäneille.
18: Kielletty alle 18-vuotiailta.
?: Elokuvaa ei ole vielä luokiteltu.


Ikärajat eivät ole suosituksia, vaan perustuvat lakiin, ja elokuvateatterin on velvollisuus valvoa niiden noudattamista.
 Lue lisää ikärajoista

Sisältömerkinnät

Ikärajojen yhteydessä näkyvät sisältömerkinnät kertovat, minkä tyyppisten sisältöjen vuoksi elokuva on saanut ikärajan.
 Tutustu sisältömerkintöihin

Tietoa 3D-tekniikasta

Ensimmäistä kertaa 3D-esitykseen?
 Tutustu 3D-tekniikkaan

Ohjelmiston julkaisuaikataulu

Elokuvaohjelmisto vaihtuu perjantaisin. Uuden elokuvaviikon (pe-to) lippuja voi varata saman viikon tiistaista klo 10 (Helsinki, Espoo ja Vantaa) tai klo 12 (muut kaupungit) lähtien.
 Lue lisää

Apua

Tarvitsetko apua lippujen ostamiseen tai varaamiseen?
 Verkkopalvelun ohjeet

Etu eläkeläisille, opiskelijoille ja varusmiehille: 10 %:n alennus normaalihintaisista elokuvalipuista

 Lue lisää