LOUNGE premium

Ylellinen ja intiimi Lounge-sali, jossa on upeat ja leveät nahkaistuimet, vie elokuvan katsomisen uudelle tasolle. Kotimainen Genelecin äänentoisto vastaa salin modernista äänentoistosta. Lounge-premiumsalin eksklusiivisesta katsojakokemuksesta pääsee nyt nauttimaan Espoon uudessa Finnkino Omenassa.

Lounge-salin lipun hinta on arkisin 18 € ja viikonloppuisin 20 €. Mikäli maksat näytöslippusi sarjalipulla, sinulle jää 6 € vielä maksettavaa. Opiskelija/varusmies/eläkeläisalennukset eivät ole voimassa Lounge-salin näytöksissä. 3D-näytösten hintaan sisältyy myös 3D-lasit, jotka voit viedä mukanasi elokuvan jälkeen. Loungen lipunhintaan kuuluu myös ilmainen vaatesäilytys salissa sekä pysäköinti Ison Omenan pysäköintihallissa.

Loungen jokaisen ylellisen istumapaikan vieressä on pöytä, jossa odottavat ennakkoon tilatut leffaherkkusi. Valittavana on kolme erilaista herkkupakettia:

  • Herkkupaketti 1: leffalippu + L-popcorn + 300g irtokarkkirasia + 0,5l Coca Cola (28/30 €)
  • Herkkupaketti 2: leffalippu + 300 g irtokarkkirasia + 0,5l lähdevesi (25/27 €)
  • Herkkupaketti 3: leffalippu + L-popcorn ja 0,5l Coca-Cola (24,50/26,50 €)

Perjantaisin ja lauantaisin salin vieressä on Lounge Bar, jossa voitte täydentää elokuvaelämyksenne ja nauttia virvokkeita ennen tai jälkeen elokuvan. Lounge Bar palvelee pe-la klo 16.00-22.00.

 Omenan LOUNGE-salin näytökset