Finnkino Lab - suurten tunteiden yhteisö

Toteutimme keväällä 2016 ainutlaatuisen asiakaspalvelun kehittämishankkeen. Lab-kehittämishankkeen tavoitteena oli ideoida, suunnitella ja testata uusia elokuvateatterikokemuksia parantavia ratkaisuja yhdessä asiakkaiden ja henkilöstön kanssa.

Hankkeen aikana saimme yhteensä lähes 300 asiakaskokemusta parantavaa ideaa sekä osallistimme yli 300 asiakasta ja yli 200 finnkinolaista. Valitsimme kaikkien ideoiden joukosta live-testaukseen potentiaalisimpia ideoita, kuten mm. henkilökunnan salipuhe ennen elokuvaa, asiakkaille räätälöity tervehdys valkokankaalla, Behind the scenes -kierros taustatiloissa sekä esihinnoiteltu karkkikuppi. Nyt lanseerattava asiakkuusohjelma, Finnkino Lab on myös yksi hankkeen kautta tulleista ideoista.

Lab-kehittämishankkeen pohjalta halusimme luoda innostavan toimintatavan, joka mahdollistaa asiakkaiden ja koko henkilöstön osallistamisen toimintamme kehittämisessä jatkossakin. Nyt laajennamme tätä onnistunutta toimintatapaa asiakkuusohjelmaksi, ja kutsumme kaikki suurten elokuvakokemusten ystävät mukaan yhteisöömme. 

Asiakkaamme ja henkilöstömme pääsevät jatkossakin vaikuttamaan elokuvateatterikokemusten ja Finnkinon toiminnan kehittämiseen erilaisten hankkeiden kuten mm. Maxim- ja Itäkeskus -elokuvateattereiden kehittämisen parissa.

Finnkino Lab on suurten tunteiden yhteisö, jonka jäsenenä koet ainutlaatuisia elämyksiä ja saat vaihtuvia henkilökohtaisia etuja.

Etujen lunastaminen

Jäsen vastaanottaa edut sähköpostiinsa. Lippu- ja herkkuedut ovat lunastettavissa teatterin kassalta tai/ja verkkokaupasta sähköpostiin toimitettavalla etukoodilla. Jäsenviestintä tapahtuu sähköpostilla ja jäsenyys on sidottu markkinointilupaan, sillä jäsenedut toimitetaan sähköpostilla. Jos asiakas peruu jäsenviestinnän, ei hän voi myöskään vastaanottaa jäsenetuja.

Usein kysytyt kysymykset

Finnkino Lab -etuja

Maustetut popcornit

1.1.2018,
Finnkinon herkkumyymälästä maustetut popcornit Finnkino Labin jäsenille hintaan 3,95 € (norm. 5,95€). Tarjous on voimassa 31.1. saakka!

Irtokarkit -20%

1.1.2018,
Finnkinon herkkumyymälästä 20% alennusta irtokarkeista Finnkino Labin jäsenille. Tarjous on voimassa 31.1. saakka!

Maistuva tervetuloetu

6.10.2017,
Kiitokseksi liittymisestä popcornien ostajalle ilmainen 0,5L pullojuoma seuraavan leffakäynnin yhteydessä!

Superpäivä jäsenille

2.10.2017,
Superpäivän monipuolisesta leffatarjonnasta löytyy varmasti kaikille oma suosikki! Superpäivänä leffaliput jäsenille alk. 6,50 €.

Tunnelmia Itse ilkimys 3 -ennakkonäytöksestä

3.7.2017,
Finnkino Lab järjesti jäsenilleen Itse ilkimys 3 -elokuvan Suomen ainoan ennakkonäytöksen Helsingin Tennispalatsissa 28.6. Kurkkaa kätyrimäiset tunnelmakuvat tilaisuudesta!

Voita sarjalippuja

12.6.2017,
Arvomme joka kuukausi kaikkien Finnkino Labin jäsenten kesken e-sarjalippupaketin! Tammikuun arvonnassa voiton nappasi Ville D.

Herkullinen syntymäpäivälahja

12.6.2017,
Lisääthän syntymäpäiväsi tietoihisi, jotta voimme lähettää sinulle herkullisen syntymäpäivälahjan!

Finnkino Lab -video
  

Maistuva tervetuloetu

​> Lue lisää

 

Superpäivä jäsenille

​> LIPUT

 

Irtokarkit -20%

​> Lue lisää

 

Maustetut popcornit

​> Lue lisää