Finnkino Lab - suurten tunteiden yhteisö

Toteutimme keväällä 2016 ainutlaatuisen asiakaspalvelun kehittämishankkeen. Lab-kehittämishankkeen tavoitteena oli ideoida, suunnitella ja testata uusia elokuvateatterikokemuksia parantavia ratkaisuja yhdessä asiakkaiden ja henkilöstön kanssa.

Hankkeen aikana saimme yhteensä lähes 300 asiakaskokemusta parantavaa ideaa sekä osallistimme yli 300 asiakasta ja yli 200 finnkinolaista. Valitsimme kaikkien ideoiden joukosta live-testaukseen potentiaalisimpia ideoita, kuten mm. henkilökunnan salipuhe ennen elokuvaa, asiakkaille räätälöity tervehdys valkokankaalla, Behind the scenes -kierros taustatiloissa sekä esihinnoiteltu karkkikuppi. Nyt lanseerattava asiakkuusohjelma, Finnkino Lab on myös yksi hankkeen kautta tulleista ideoista.

Lab-kehittämishankkeen pohjalta halusimme luoda innostavan toimintatavan, joka mahdollistaa asiakkaiden ja koko henkilöstön osallistamisen toimintamme kehittämisessä jatkossakin. Nyt laajennamme tätä onnistunutta toimintatapaa asiakkuusohjelmaksi, ja kutsumme kaikki suurten elokuvakokemusten ystävät mukaan yhteisöömme. 

Asiakkaamme ja henkilöstömme pääsevät jatkossakin vaikuttamaan elokuvateatterikokemusten ja Finnkinon toiminnan kehittämiseen erilaisten hankkeiden kuten mm. Maxim- ja Itäkeskus -elokuvateattereiden kehittämisen parissa.

Finnkino Lab on suurten tunteiden yhteisö, jonka jäsenenä koet ainutlaatuisia elämyksiä ja saat vaihtuvia henkilökohtaisia etuja.

Etujen lunastaminen

Jäsen vastaanottaa edut sähköpostiinsa. Lippu- ja herkkuedut ovat lunastettavissa teatterin kassalta tai verkkokaupasta sähköpostiin toimitettavalla etukoodilla. 

Usein kysytyt kysymykset

Finnkino Lab -etuja

Maistuva tervetuloetu

5.7.2017,
Kiitokseksi liittymisestä tarjoamme sinulle popcornit seuraavan leffakäyntisi yhteydessä!

Superpäivä jäsenille

4.7.2017,
Superpäivän monipuolisesta leffatarjonnasta löytyy varmasti kaikille oma suosikki! Superpäivänä leffaliput jäsenille alk. 6,50 €.

Tunnelmia Itse ilkimys 3 -ennakkonäytöksestä

3.7.2017,
Finnkino Lab järjesti jäsenilleen Itse ilkimys 3 -elokuvan Suomen ainoan ennakkonäytöksen Helsingin Tennispalatsissa 28.6. Kurkkaa kätyrimäiset tunnelmakuvat tilaisuudesta!

Voita sarjalippuja

12.6.2017,
Arvomme joka kuukausi kaikkien Finnkino Labin jäsenten kesken e-sarjalippupaketin! Elokuun arvonnassa voiton nappasi Sami N.

Herkullinen syntymäpäivälahja

12.6.2017,
Lisääthän syntymäpäiväsi tietoihisi, jotta voimme lähettää sinulle herkullisen syntymäpäivälahjan!

Herkuttele Ben&Jerry-jäätelöllä

12.6.2017,
Nyt Finnkinon herkkumyymälästä Ben&Jerry -jäätelöt (150 ml) Finnkino Labin jäsenille hintaan 2 € (norm. 3,40€). Tarjous on voimassa 30.9. saakka!

Viileä Fanta Frozen ja Coke Frozen

12.6.2017,
Nyt Finnkinon herkkumyymälästä iso Fanta Frozen tai Coke Frozen Finnkino Labin jäsenille hintaan 3,50 € (norm. 4,50 €). Tarjous on voimassa 30.9. saakka!

Finnkino Lab -video
  

Maistuva tervetuloetu

​> Lue lisää

 

Superpäivä jäsenille

​> LIPUT

 

Herkuttele Ben&Jerry-jäätelöllä

​> Lue lisää

 

Viileä Fanta Frozen ja Coke Frozen

​> Lue lisää