Verkkokauppa | Lippujen ostaminen tai varaaminen

Ostaessasi lippuja on suositeltavaa, että olet rekisteröitynyt Finnkinon verkkokaupan käyttäjäksi sekä kirjautuneena sisään. Lippujen varaaminen on mahdollista vain sisäänkirjautuneena. Ostaminen onnistuu myös kirjautumatta asiakasprofiiliin, mutta kirjaudu sisään jos haluat tallentaa liput profiiliisi.

Aloita lippujen ostaminen tai varaaminen valitsemalla elokuva ja näytösaika, esimerkiksi siirtymällä suoraan  verkkokauppaan.

Lippujen osto

Maksa liput netissä ja tulosta ne itse tai nouda liput lippukassalta ennen näytöksen alkamista.

• Tarkista näytöspäivä ja -aika.
  • Valitse haluamasi määrä lippuja.
  • Klikkaa Osta lippuja -painiketta.
  • Jatka paikkojen valintaan.
  • Ennen maksamista voit tilata liput mobiililippuina kännykkääsi, jolloin et tarvitse tulostettuja lippuja, vaan voit näyttää liput kännykän näytöltä saapuessasi näytökseen.
  • Maksa liput verkkopankissa, maksukortilla, Finnair Plus -pisteillä, Finnkinon paperisilla sarjalipuilla tai sähköisillä E-sarjalipuilla.
  • Maksun jälkeen voit tulostaa liput. Liput toimitetaan myös sähköpostiosoitteeseesi ja jälkikäteen löydät ne myös  Omalta sivulta. Jos tilasit mobiililiput, saat kännykkääsi tekstiviestin, josta voit ladata mobiililiput. Liput voi tarvittaessa noutaa myös teatterin kassalta oston numerolla.

Sarja- ja herkkulippujen osto

Osta netistä edullisia sarja- tai herkkulippuja. Sarjaliput myydään paketteina, sisältäen esimerkiksi 4 sarjalippua. Elokuvalipuilla pääset elokuviin - myös 3D-elokuviin - edullisesti! Sarjalippuja myydään eri kokoisina paketteina paperisarjalippuina tai sähköisessä muodossa E-sarjalippuina.

Herkkulipuilla lunastat teattereiden myymälöistä leffaeväät.

Sarjalippujen edullinen hinta perustuu määräalennukseen ja rajoitettuun käyttöaikaan. Vanhentuneita lippuja ei vaihdeta, lunasteta takaisin eikä niiden voimassaoloaikaa voi pidentää - huomioi siis sarjalippujesi voimassaoloaika!

Lue lisää ja osta sarjalippuja
 Lue lisää ja osta herkkulippuja

Varaus

Varaa liput netistä ja lunasta ne lippukassalta tai netissä Omalta sivulta ennen lunastusajan päättymistä. Lunastusaika päättyy yleensä 45 minuuttia ennen näytöksen alkamista. Muista tarkistaa lunastusaika varauksesi tiedoista poikkeusten varalta!

• Valitse Varaa lippuja -välilehti.
  • Tarkista näytöspäivä ja -aika.
  • Valitse haluamasi määrä lippuja.
  • Klikkaa Varaa lippuja -painiketta.
  • Jatka paikkojen valintaan.
  • Vahvista varaus.
  • Lunasta varaamasi liput ennen lunastusajan päättymistä.

Jos näytöksen varauskiintiö on ylittynyt tai lippujen varausaika päättynyt, lippuja ei voi enää varata, vaikka lippujen ostaminen on edelleen mahdollista. Myöskään tiettyjen elokuvafestivaalien näytöksiin ei lippuja voi lainkaan varata.