Verkkokauppa | Ongelmia kirjautumisessa

Salasana unohtunut

Korvaamme unohtuneen salasanasi uudella.
 Korvaa salasana

Kirjautuminen ei onnistu Chrome-selaimella

Jos kirjautuminen ei onnistu Chrome-selaimella, on mahdollista, että selaimen välimuistiin on jäänyt vanha tai väärä salasana. Ongelman pitäisi korjautua tyhjentämällä selaimen väliaikaiset tiedostot ja evästeet. Voit myös yrittää kirjautua jollain toisella selaimella.

Ohje Chromen selaustietojen tyhjennykseen:

• Valitse "Asetukset" Chrome-valikosta, joka näkyy selaimen yläpalkissa.
  • Valitse "Näytä lisäasetukset" (näkymän alaosasta).
  • Klikkaa "Poista selaustiedot" –painiketta.
  • Lisää ruksit kohtiin: "Tyhjennä välimuisti" sekä "Poista evästeet ja muuta sivuston ja laajennuksien tiedot".
  • Klikkaa "Poista selaustiedot".