Elokuvapaneeli | Korvaus

Kiitoksemme vastauksistasi

Aina kun osallistut kyselyyn, saat siitä kiitokseksi rahallisen korvauksen. Korvauksen suuruus vaihtelee kyselyn pituudesta riippuen, mutta on yleensä 0,5 – 2,0 euron välillä.  Saat aina tiedon korvauksen suuruudesta ennen kuin aloitat kyselyyn vastaamisen.

Korvausvaihtoehdot

Finnkinon elokuvalippu

Kun sinun paneelitilillesi on kerääntynyt vähintään 10 euroa, on sinulla mahdollisuus lunastaa itsellesi Finnkinon elokuvalippu. Tällöin sinulle lähetetään sähköpostitse koodi, jolla voit maksaa pääsylipun haluamaasi elokuvaesitykseen (myös 3D-elokuviin). Lippukoodit lähetetään 2 kertaa kuukaudessa (kuukauden alussa ja puolessa välissä).

PayPal

Kun kyselyistä ansaitsemiesi korvausten yhteisarvo on yli 5 euroa, voit halutessasi siirtää rahat omalle pankkitilillesi PayPal-palvelun avulla. Korvauksen siirto tapahtuu paneelitilisi kautta, minkä yhteydessä sinulle luodaan automaattisesti PayPal-tili sillä sähköpostiosoitteella, jonka olet ilmoittanut rekisteröinnin yhteydessä. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse itse luoda tiliä PayPaliin, vaan se hoituu automaattisesti.

PayPal on eräänlainen online-lompakko, jonka avulla voit tehdä ostoksia useissa eri verkkokaupoissa tai siirtää rahat henkilökohtaiselle pankkitilillesi.
 Lue lisää PayPal palvelusta täältä

Hyväntekeväisyys

Voit lahjoittaa ansaitsemasi korvaukset hyväntekeväisyyteen, kun olet ansainnut yli 2 euroa. Elokuvapaneelin kautta voit tukea syrjäytymisvaarassa olevia nuoria Tukikummien kautta.
 tukikummit.fi