Strand

Brahenkatu 5, 53100 Lappeenranta
Teatteripäällikkö: Kirsi Mikkilä

 Ohjelmisto

 Aukioloajat
 Sijainti
 Salien tiedot
 Lippujen hinnat
 Löytötavarat

Esittely

Lappeenrannan uusimmassa kauppakeskus IsoKristiinassa sijaitseva Strand on Finnkinon uusin ja modernein elokuvakeskus, jonka viimeisimmällä tekniikalla varustetut salit takaavat elämyksellisen elokuvakokemuksen. Neljän elokuvasalin lisäksi Strandissa on monipuolinen herkkumyymälä sekä suuri oleskelutila, jotka kutsuvat ostoksille ja viettämään aikaa myös elokuvanäytöksen ulkopuolella. Herkkumyymälässä on perinteisten popcornien, limujen ja runsaan irtomakeisvalikoiman lisäksi tarjolla erilaisia suolasnacksejä, Slush-jäähilejuomia sekä Ben&Jerry’s jäätelöitä.

Elokuvakeskus sijaitsee Lappeenrannan keskustassa, kauppakeskus IsoKristiinan 2. kerroksessa. Elokuvateatterin läheisyydestä löytyy lukuisia ravintoloita sekä tammikuussa 2016 avautunut uusi Lappeenrannan kaupunginteatteri. Sisäänkäynti elokuvateatteriin kauppakeskuksen Brahenpihan pääsisäänkäynnistä tai Kaivokadun sisäänkäynnistä. Kauppakeskuksesta löytyy runsaasti lämmintä pysäköintitilaa. Katso tarkemmat pysäköinnin ohjeet ja parkkihallin aukiolojat  täältä. Teatterin lippukassalta leffalipun ostaja saa pyydettäessä alennuslipukkeen pysäköintiin (3,00€/3h). Liittymällä IsoKristiinan kanta-asiakkaaksi saat tunnin ilmaista pysäköintiaikaa! Liity IsoKristiinan kanta-asiakkaaksi  tästä. IsoKristiinan kanta-asiakasedun rekisteröineet eivät tarvitse alennuslippua, koska heillä ensimmäinen tunti on jo maksuton; kahta alennusta ei voi yhdistää.

Finnkino Strandin elokuvasalien esitystekniikka on Suomen uudenaikaisin ja saleissa on panostettu katselumukavuuteen.

  • Kaikki 4 salia on varustettu Barcon korkeatasoisilla 4K-projektoreilla, jotka takaavat tarkemman ja terävämmän kuvalaadun
  • Dolbyn 7.1 äänentoisto
  • Dolbyn 3D-tekniikka - 3D-lasit aikaisempia merkittävästi kevyemmät ja miellyttävämmät käytössä (lapsille saatavana omat 3D-lasit)
  • HFR-tekniikka (High Frame Rate), joka kaksinkertaistaa valkokankaalle heijastettavien kuvien määrän ja tarjoaa entistä todenmukaisemman vaikutelman
  • Strandin 1-salissa valkokankaan koko 100 m2

Katsomoiden mukavuuteen on panostettu; penkkirivien väli on 1,20 m. Mukava tilantuntu ja pehmeämmät penkit mahdollistavat täydellisen viihtyvyyden ja hyvät jalkatilat myös pidemmille elokuvavieraille.  Penkkirivien porrastukset ovat kasvaneet totutusta merkittävästi: kaikki istuimet on porrastettu siten, että näkymät valkokankaalle ovat esteettömät ja kaikkialta yhtä hyvät. Leffateatterin kaikissa neljässä salissa on kaarevat penkkirivit katselukulman maksimoimiseksi katsojalle parhaalla mahdollisella tavalla.

Tapahtumat ja yksityistilaisuudet

Strandin suuri yli 300 m2 aulatila tarjoaa upeat puitteet myös erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Kysy lisää yritysmyynnistämme!

Aukioloajat

Teatterin aukioloajat löytyvät  päiväkohtaisesta taulukosta. Herkkumyymälä noudattaa samoja aukioloaikoja kuin lippukassa

Salien tiedot 

Salin numero
Istumapaikkoja
Tekniikka
Strand 1
241
Dolby Digital 7.1, 4K, HFR, 3D
Strand 2
83
Dolby Digital 7.1, 4K, HFR
Strand 3
82
Dolby Digital 7.1, 4K, HFR, 3D
Strand 4
127
Dolby Digital 7.1, 4K, HFR

Löytötavarat - Lappeenranta

Strandin löytötavarat toimitetaan viikoittain Etelä-Karjalan löytötavaratoimistoon.

Etelä-Karjalan löytötavaratoimisto
Kiviharjunkatu 15
53100 Lappeenranta

Puh. 0600 - 550 135 (1,67€/min+pvm/mpm)

ti-pe klo 10-15

 Etelä-Karjalan löytötavaratoimisto