Scala

Ajurinkatu 16, 70110 Kuopio
Teatteripäällikkö: Mikko Vehmas

 Ohjelmisto

 Aukioloajat
 Sijainti
 Salien tiedot
 Lippujen hinnat
 Löytötavarat

Esittely

Viihdekeskus IsoCeessä sijaitsevassa Scalassa on yhteensä 7 salia, jotka kaikki on varustettu alan parhailla kuva- ja ääniratkaisuilla. Teatteri on täysin digitaalinen. Kaikki elokuvat esitetään digitaalisessa muodossa ja myös aulojen julistepaikat ovat digitaalisia. Teatterissa on käytössä Dolbyn 3D-tekniikkaa. Dolbyn 3D-lasit ovat aikaisemapia laseja merkittävästi kevyemmät ja miellyttävämmät kaytössä. Jatkossa myös lapsille on saatavana omat 3D-lasit. Scalassa on myös itsepalvelulla toimivia lippuautomaatteja, joista voi lunastaa esim. netissä varatut liput.

Leffaeväiden valikoima kasvaa runsaasti ja herkkumyymälän uutuuksia ovat mm. irtokarkit, jäätelöt ja kahvi. Myös muiden snacksien ja makeisten valikoima laajenee.

Aulatiloissa on moderni ja tunnelmallinen, täysin uudenlainen design ja pelkkä pohjakerroksen herkkumyymälä on monin verroin suurempi verrattuna vanhan Star-elokuvateatterin koko aulaan. Yläkerran isosta aulasta on häikäisevän upeat näkymät yli Kuopion ja isot tilat mahdollistavat isommankin tapahtuman järjestämisen tilassa.

Elokuvakeskus on aikaisempaa ympäristöystävällisempi. Käytössä on led-valot jotka kuluttavat vähemmän sähköä ja ovat pitkäikäisempiä. Myös roskien lajitteluun ja kierrätykseen on panostettu aikaisempaa enemmän.

Uuden elokuvakeskuksen myötä Finnkinon Kuopion ohjelmisto monipuolistuu ja on jatkossa runsaampaa. Ensi-iltojen määrä ja valikoima kasvaa, jonka lisäksi elokuvat myös pysyvät ohjelmistossa aikaisempaa pidempään. 

Järjestä tapahtuma Scalassa!
 

Aukioloajat

Teatterin aukioloajat löytyvät  päiväkohtaisesta taulukosta.

 

Salien tiedot

Salin numero
Istumapaikkoja
Tekniikka
Scala 1
308
Dolby Digital 7.1, HFR, 3D
Scala 2
174
Dolby Digital 7.1, HFR, 3D
Scala 3 82
Dolby Digital 7.1, HFR, 3D
Scala 4 82 Dolby Digital 7.1, HFR
Scala 5 82 Dolby Digital 7.1, HFR
Scala 6 69 Dolby Digital 7.1, HFR
Scala 7 69 Dolby Digital 7.1, HFR, 3D

Löytötavarat - Kuopio

Kuopion Scalan löytötavarat toimitetaan Itä-Suomen Löytötavarapisteeseen.

Itä-Suomen löytötavarapiste
Juontotie 6 LH 1, Neulamäentori 70150 Kuopio

Tiedustelut puhelimitse: 0600 92112 (1,98 €/min + pvm/mpm)
Puhelinpalvelu avoinna ma-pe klo 10-18 ja la-su klo 12-18.
Toimisto avoinna ti-to klo 12-15.

 Itä-Suomen Löytötavarapiste