Sello

Kauppakeskus Sello, Ratsukatu 3, 02600 Espoo

Teatteripäällikkö: Kari Pääkkö

 Ohjelmisto

 Aukioloajat
 Sijainti
 Salien tiedot
 Lippujen hinnat
 Löytötavarat

Esittely

Finnkino Sello on 817 paikan elokuvateatterikeskus Leppävaarassa, kauppakeskus Sellon länsipäässä. Kuudessa salissa toteutetaan elokuvaunelmia monipuolisen elokuvatekniikan avustuksella.

Teatterin erikoisuus on ylellisesti varustettu 32-paikkainen Sello Vip Premium-sali, jossa on suuret, kokonaan taaksepäin kallistuvat leffapenkit. Perjantaista sunnuntaihin sekä arkipyhinä Vip-salin näytöksissä on popcorn- ja virvoitusjuomabuffet +8 € lisähintaan. Herkullista popcornia ja kuplivan raikasta virvoitusjuomaa voi käydä tankkaamassa koko leffan ajan salin etuosan popcornkaapista ja juomahanoista. Leffalipun osuuden voi maksaa sarjalipulla tai kulttuuri/virkistysedulla, lisämaksu tulee maksaa erikseen. Maanantaista torstaihin Vip-salin näytöksissä on +2 € lisämaksu; hintaan ei sisälly buffetia, sarjalippu käy sellaisenaan maksuna koko summasta.

Vietä synttärit VIP-tyyliin Sellossa! Lue lisää.

 

Jatkoa teatterissa tehtyihin uudistustöihin saatiin kesällä 2015, kun Sellon suurimpaan 276-paikkaiseen 1. saliin asennettiin 4K-projektori.  

Uuden 4K-projektorin merkittävimpiä etuja on intensiivinen uppoutuminen elokuvan maailmaan, joka tapahtuu, kun katsojan silmä näkee valkokankaan tapahtumat terävämpinä. 4K:ssä on kyse kuvassa olevien pisteiden (pikselien) suuremmasta määrästä. Näin kuvasta tulee entistä laadukkaampi ja elokuvaelämyksestä mukaansatempaavampi - pehmeältä leffapenkiltä nautittuna.

Ilmainen pysäköinti Sellon parkkihallissa (suoraan teatterin alapuolella).

Järjestä tapahtuma Finnkino Sellossa!
 

Aukioloajat

Teatterin aukioloajat löytyvät  päiväkohtaisesta taulukosta.

 

Salien tiedot

Salin numero
Istumapaikkoja
Tekniikka
Sello 1
276
Dolby 7.1. Surround, 4K, 3D
Sello 2
95
Dolby 7.1. Surround
Sello 3 161 Dolby 7.1. Surround
Sello 4 111 Dolby 7.1. Surround, 3D
Sello 5 142 Dolby 7.1. Surround, 3D
Sello Vip -sali 32 Dolby 7.1. Surround, 3D


 

Löytötavarat

Finnkinon teattereihin jääneitä tavaroita voi tiedustella:

  • täyttämällä palautelomakkeen internetissä
     Palautelomake
     
  • tai soittamalla Kinolippuun 0600 007 007 (1,99 €/min. + pvm/mpm) arkisin klo 12-18, viikonloppuisin ja pyhinä klo 10-18.