Omena

Piispansilta 11, 02230 Espoo
Teatteripäällikkö: Pia Strömsholm

 Ohjelmisto

 Aukioloajat
 Sijainti
 Salien tiedot
 Lippujen hinnat
 Löytötavarat

Esittely

Perheystävällinen elokuvateatteri Finnkino Omena liittyi Finnkinon ketjuun marraskuussa 2006. Finnkino Omena sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksessa Espoossa.

Finnkino Omenan oma sisäänkäynti on Markkinakadun puolella, Market-tason sisäänkäynnin vieressä. Sisäänkäynti myös kauppakeskuksen tiloista kauppakeskuksen ollessa auki.

Kauppakeskuksessa on elokuvateatterin lisäksi mm. kirjasto, yhteispalvelupiste, Lippupiste, sekä yli sata erikoisliikettä.

Pysäköinti Isossa Omenassa on järjestetty P1-pysäköintihalliin. Ajo parkkihalliin tapahtuu joko Piispansillan tai Markkinakadun sisäänajorampin kautta. Ison Omenan asiakkaat saavat pysäköidä ilmaiseksi P1-pysäköintihallissa ensimmäiset 2 tuntia. Tämän jälkeen pysäköinti on maksullista, ja lisäaikaa voi ostaa automaateista. Lisätunneista veloitetaan 1 €/tunti. Automaatit sijaitsevat parkkihallin tuulikaapeissa. Tarkat sijainnit löytyvät pohjakuvista.

Finnkinon asiakkaiden pysäköinnin sisäänajo kauppakeskus Ison Omenan Markkinakadun puoleiselle P1 pysäköintitasolle joka päivä klo 21.00 ja ulosajo klo 24.00 saakka. Pysäköintihallista pääsee maisemahissillä 2.kerrokseen ja vastaavasti takaisin parkkihalliin. Parkkihalliin pääsee maisemahissin lisäksi myös kirjaston viereisillä hisseillä, jotka ovat myös Finnkinon asiakkaiden käytettävissä kauppakeskuksen ollessa kiinni.

Normaalisti henkilökunnan ja työmaan käytössä oleva Tynnyripuiston ulkopysäköintialue on asiakkaiden käytettävissä ma-pe 16-23 ja la-su 13-23. Ulkopysäköintialueet sijaitsevat Markkinakadun ja Tiistiläntien välissä kulkevalla poikkeusajoreitillä. Kyseisillä ulkopysäköintialueilla saa pysäköidä 3 tuntia kiekolla. Finnkinon pysäköintilipulla (jonka saa kassalta saman päivän leffalippua näyttämällä) saa pysäköidä alueella 5 tuntia yllä mainittuina aikoina.

Aukioloajat

Teatterin aukioloajat löytyvät  päiväkohtaisesta taulukosta.

 

Salien tiedot

Salin numero
Istumapaikkoja
Tekniikka
Omena 1
201
Dolby Digital, HFR, 3D
Omena 2
118
Dolby Digital, 3D
Omena 3 94
Dolby Digital


 

Löytötavarat

Finnkinon teattereihin jääneitä tavaroita voi tiedustella:

  • täyttämällä palautelomakkeen internetissä
     Palautelomake
     
  • tai soittamalla Kinolippuun 0600 007 007 (1,99 €/min. + pvm/mpm) arkisin klo 12-18, viikonloppuisin ja pyhinä klo 10-18.