Omena

Piispansilta 11, 02230 Espoo
Teatteripäällikkö: Pia Strömsholm

 Ohjelmisto

 Aukioloajat
 Sijainti
 Salien tiedot
 Lippujen hinnat
 Löytötavarat

Esittely

Perheystävällinen elokuvateatteri Finnkino Omena liittyi Finnkinon ketjuun marraskuussa 2006. Finnkino Omena sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksessa Espoossa.

Finnkino Omenan oma sisäänkäynti on Markkinakadun puolella, Market-tason sisäänkäynnin vieressä. Sisäänkäynti myös kauppakeskuksen tiloista kauppakeskuksen ollessa auki.

Kauppakeskuksessa on elokuvateatterin lisäksi mm. kirjasto, yhteispalvelupiste, Lippupiste, sekä yli sata erikoisliikettä. Elokuvakävijöiden käytössä on Ison Omenan 2200 ilmaista pysäköintipaikkaa (huomioithan aukioloajat   lisätietoa)

Finnkino Omenan asiakkailla on pysäköintimahdollisuus kauppakeskuksen parkkihalliin (P1) myös la-su klo 18.00 jälkeen, sekä pyhäpäivinä, jolloin kauppakeskus on suljettu. Sisäänajo tapahtuu Markkinakadun puolelta, jossa opasteet ohjaavat oikeaan paikkaan. Ulos pääsee ajamaan joka päivä klo 24.00 asti.

Finnkino Omenan asiakkaat saavat pysäköidä ilmaiseksi 5 tuntia kauppakeskus Ison Omenan pysäköintihallissa. Pysäköintilipun saa Finnkino Omenan kassalta saman päivän leffalippuoston yhteydessä, tai kyseiselle päivälle jo ostettua lippua näyttämällä. Pysäköintilippu viedään auton tuulilasiin näkyvälle paikalle. Ilman pysäköintilippua ilmainen pysäköintiaika on 3 tuntia.

Huom! Parkkihalliin pääsee maisemahissin lisäksi kirjaston viereisillä hisseillä, jotka ovat myös asiakkaiden käytettävissä vaikka kauppakeskus on kiinni.
 

Aukioloajat

Teatterin aukioloajat löytyvät  päiväkohtaisesta taulukosta.

 

Salien tiedot

Salin numero
Istumapaikkoja
Tekniikka
Omena 1
201
Dolby Digital, HFR, 3D
Omena 2
118
Dolby Digital, 3D
Omena 3 94
Dolby Digital


 

Löytötavarat

Finnkinon teattereihin jääneitä tavaroita voi tiedustella:

  • täyttämällä palautelomakkeen internetissä
     Palautelomake
     
  • tai soittamalla Kinolippuun 0600 007 007 (1,99 €/min. + pvm/mpm) arkisin klo 12-18, viikonloppuisin ja pyhinä klo 10-18.