Omena

Piispansilta 11, 02230 Espoo
Teatteripäällikkö: Kari Pääkkö

 Ohjelmisto

 Aukioloajat
 Sijainti
 Salien tiedot
 Lippujen hinnat
 Löytötavarat

Esittely

Finnkino Omena sijaitsee Ison Omenan kauppakeskuksessa Espoossa. Kauppakeskuksessa on elokuvateatterin lisäksi mm. kirjasto, yhteispalvelupiste, Lippupiste, sekä yli sata erikoisliikettä.

Huhtikuussa 2017 avattu uusi Finnkino Omena on Pohjois-Euroopan ensimmäinen täyslaser-elokuvateatterikeskus, jonka kaikissa seitsemässä salissa on huippuluokan laserprojektorit. Samalla Omenaan avautui myös Suomen toinen Scape Premium -sali, jossa on Barcon lippulaivalaserprojektori, maailman johtava Dolby Atmos -äänentoisto sekä italialaiset ylelliset penkit.

Uuden Omenan myötä Finnkino lanseerasi myös uuden premiumkonseptin: Finnkino Loungen. Intiimin 28-paikkaisen Lounge-luksussalin tavoitteena on hemmotella asiakasta eri tavoin. Lounge-salin muhkeat penkit ovat entistä leveämmät ja motorisoitujen penkkien asentoa voi säätää itselleen sopivaksi. Jokaisella penkillä on oma pöytä, johon henkilökunta tuo etukäteen tilatut leffaeväät. Salissa on narikka Lounge-asiakkaita varten. Lounge-leffalipun hankkineet pääsevät myös nauttimaan pidemmästä ilmaisesta pysäköinnistä. Lounge-salin ensiluokkaisesta tekniikasta vastaa Barcon laserprojektori ja kotimainen maailmanluokan Genelec-äänentoisto.

Esteettömyys on kiinteä osa Finnkinon strategiaa, jonka tavoitteena on tarjota korkealaatuisia elokuvapalveluita kaikille suomalaisille. Finnkino Omenassa kaikissa saleissa on induktiosilmukat ja entistä leveämmät pyörätuolipaikat (2-3 paikkaa/sali, ks. taulukko alla). Elokuvateatterissa kulkeminen pyörätuolilla on vaivatonta hissin ansiosta.

Ison Omenan asiakkaat saavat pysäköidä ilmaiseksi parkkihallissa ensimmäiset 2 tuntia. Tämän jälkeen pysäköinti on maksullista (1€/h), ja lisäaikaa voi ostaa automaateista. Iso Omena -mobiilisovelluksella saat 2 lisätuntia ilmaista pysäköintiaikaa. Sisäänajo Ison Omenan pysäköintihalliin onnistuu joka päivä klo 24.00 saakka ja ulosajo ympäri vuorokauden. Finnkino Omenasta pääsee hissillä suoraan pysäköintihalliin.

Järjestä tapahtuma Finnkino Omenassa!
 

Poikkea lasilliselle FBARiin

Maistuisiko lasillinen kuplivaa leffaillan kunniaksi? Finnkino Omenan FBAR palvelee teatterin toisessa kerroksessa perjantaisin klo 16 – 21. Tervetuloa nauttimaan leffatunnelmasta joko ennen tai jälkeen näytöksen!
   

Aukioloajat

Teatterin aukioloajat löytyvät  päiväkohtaisesta taulukosta.

 

Salien tiedot

Salin numero
Istumapaikkoja
Tekniikka
Scape Premium
262 (+2)
Dolby Atmos + 7.1, 4K, 3D
Omena 2
132 (+3)
Dolby Digital 7.1, 4K, 3D
Omena 3 102 (+2)
Dolby Digital 7.1, 4K, 3D
Omena 4 102 (+2) Dolby Digital 7.1, 4K, 3D
Lounge Premium 28 (+2) GENELEC, 4K, 3D
Omena 6 102 (+2) Dolby Digital 7.1, 4K
Omena 7 102 (+2) Dolby Digital 7.1, 4K


 

Löytötavarat

Finnkinon teattereihin jääneitä tavaroita voi tiedustella:

  • täyttämällä palautelomakkeen internetissä
     Palautelomake
     
  • tai soittamalla Kinolippuun 0600 007 007 (1,99 €/min. + pvm/mpm) arkisin klo 12-18, viikonloppuisin ja pyhinä klo 10-18.