Koe uusi ja upea Scape-premiumsali!

Scape on Tennispalatsin premium-elokuvasali, joka tarjoaa katsojille uusimman esitystekniikan ja ylivoimaisimman elokuvaelämyksen. Scape-elokuvasali on Tennispalatsin 3. kerroksessa.

 SCAPE-premiumsalin näytökset

 

 

Laserprojektori

Tennispalatsin Scape-salissa ei ole ainoastaan 4K-esitykset mahdollistava projektori, vaan uusinta uutta oleva, alan kehittynein ja edistyksellisin Barcon laserprojektori. Uuden projektorin ansiosta elokuvaelämys valkokankaalla on entistä kirkkaampi ja värikylläisempi, ja  kuvanlaatu on poikkeuksellisen tarkka ja terävä.

Äänentoisto

Scape-salissa on huippuluokan Dolby Atmos -äänijärjestelmä, jossa on äärimmäisen korkeatasoinen äänentoisto. 360˚ äänimaailma salissa mahdollistaa katsojan uppoutumisen elokuvan maailmaan vieläkin syvemmin. Dolby Atmos –tekniikalla ääni täyttää koko salin ja ympäröi katsojan joka puolelta. Ääni kuuluu salissa aiempaa tarkemmin, realistisemmin ja moniulotteisemmin, jolloin katsoja voi tuntea olevansa konkreettisesti tapahtumien keskipisteessä. Dolby Atmos –tekniikalla tuotetuissa elokuvissa äänentoisto mahdollistaa aiempaa herkemmän ja yksityiskohtaisemman äänentoiston ja avaa näin sekä elokuvantekijöille että katsojille uusia ulottuvuuksia.

Premium-salin muut mukavuudet

Uusi elokuvasali ei ole ainoastaan ilo silmälle vaan miellyttävä kokemus kaikille aisteille. Scape-sali on Suomen suurin elokuvasali, jossa on 635 paikkaa. Salin uudet ja mustat luksuspenkit ovat italialaista huippulaatua: pehmeät, mukavat istua ja entistäkin tilavammat. Jalkatilaa on runsaasti ja porrastus tarjoaa parhaat mahdolliset näkymät valkokankaalle.

 

Lisätietoa

Scape-salin näytöksistä peritään +3,00 € Premium-lisämaksu. Lisämaksu lasketaan näytöslipun hintaan tai sarja-, yritys- tai vapaalipun päälle. Lisämaksua ei voi maksaa sarja-, yritys- tai vapaalipulla. 

Ennen 15.2.2016 ostetuilla voimassaolevilla sarja-, yritys- tai vapaalipuilla (joissa ei lue ”premium-saleissa lisämaksu”) pääset Scape-saliin ilman lisämaksua. Tämä onnistuu lunastamalla Scape-näytösliput Finnkinon teattereiden kassoilta.