Finnkino tiedottaa, Työpaikat

Haemme Finnkinon HR-tiimiin palveluhenkistä HR-koordinaattoria

Lupaamme asiakkaillemme viiden tähden palvelua, joten haluamme tarjota sellaista myös yrityksemme tärkeimmälle voimavaralle eli omalle henkilökunnallemme.
|

 

Etsimme HR-koordinaattoria, joka palaa halusta tehdä töitä ja kehittyä HR:n parissa, mutta jolle on myös tärkeää kohdata ihmiset ja löytää ratkaisut heidän ongelmiinsa. HR-koordinaattorina olet esimiesten tärkeä sparrauskumppani ja tuet heitä työsuhdeasioissa ja työsuhteen elinkaaren eri vaiheissa. Toimit yhteyshenkilönä ulkoistettuun palkkapalveluun eli tarkistat palkkamateriaalit sekä vastaat palkkaprosessien toimivuudesta ja kehittämisestä meidän puoleltamme. Olet Mepco HRM –järjestelmämme pääkäyttäjä, jonka lisäksi käytät myös paljon Solotes-työvuorosuunnittelu- sekä Tiima-työajanseurantajärjestelmiämme. Muihin tehtäviisi kuuluu esimerkiksi HR-raportointi ja sen kehittäminen vastaamaan konsernin tarpeita sekä työsuhde-etujen hallinnointi. Työskentelet omalla tontillasi hyvinkin itsenäisesti toimien tiiviissä yhteistyössä henkilöstöjohtajan ja nelihenkisen talousosastomme kanssa.

Mitä tarjoamme?

Monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa pääset kehittämään paitsi itseäsi myös yrityksemme toimintaa. Meille on tärkeää, että pystyt suhtautumaan työhösi intohimoisesti, joten tehtävää voidaankin jossain määrin muokata kiinnostustesi ja osaamisesi mukaan. Olit sitten innostunut sisäisestä viestinnästä, henkilöstön kehittämisestä tai vaikka HR-budjetoinnista,  roolia pystytään laajentamaan siihen suuntaan, kunhan perushommat ovat ensin hallussa. Tarjoamme näköalapaikan elokuva-alalle, johon kuuluu luonnollisesti rajaton pääsy elokuviin. Ihastut varmasti myös lämminhenkiseen työyhteisöömme ja rentoon meininkiin. Työn tekemisen ei tarvitse olla aina vakavaa, vaan olemme tottuneet nauramaan yhdessä, auttamaan toisiamme ja oppimaan kommelluksista. Elämme Finnkinolla myös varsin mielenkiintoista vaihetta. Tuoreen yrityskaupan myötä meillä on meneillään mittava integraatioprojekti Odeon Cinemas Groupin kanssa. Pääsetkin hyvään saumaan mukaan tarkastelemaan ja kehittämään nykyisiä prosesseja ja toimintatapoja kansainvälistyneessä ympäristössämme.

Mitä odotamme?

Teet työtäsi positiivisella ja palveluhenkisellä otteella ja kohtaat ihmisiä olemalla aidosti läsnä. Tehtävien luonne edellyttää myös kykyä tarkkuutta, pitkäjänteisyyttä ja numerotarkkuutta vaativaan työskentelyyn. Koska käytät työssäsi monia järjestelmiä ja Office-ohjelmia, sinulla ei saa mennä sormi suuhun tietoteknistenkään asioiden kanssa. Toivomme, että olet käyttänyt aiemmin jotain HR-järjestelmää ja opit uudet järjestelmät nopeasti. Haluat kehittyä ja myös kehittää omalta osaltasi toimintatapojamme, joten et pelkää kyseenalaistaa vanhoja ratkaisuja. Aiempi tausta monipuolisista HR-tehtävistä muutaman vuoden ajalta antaa hyvät eväät tehtävään. Tarvitset ymmärrystä palkkahallinnon prosesseista ja oletkin ehkä toiminut aikaisemmin ulkoistetun palkkahallinnon yhteyshenkilönä tai vaikkapa palkanlaskijana. Mukava, vaikkei pakollinen lisä on, jos ymmärrät jossain määrin taloushallinnon prosessien päälle. Olet myös hankkinut jonkin tehtävää tukevan tutkinnon. Toivomme luonnollisesti, että jaat innostuksemme elokuvia ja alaa kohtaan.

Kiinnostuitko?

Rekisteröi hakemuksesi ja CV:si su 27.8.2017 mennessä täällä. Ethän jätä hakemista viime tippaan, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Teemme tämän haun yhdessä rekrytointikumppanimme Azets People Oy:n kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Azetsin HR Advisor Tuuli Hämäläinen, puh. 050 307 3273 (ke 9.8. klo 14-16, ti 15.8. klo 9-11 ja to 24.8. klo 14-16).

 

Finnkino Oy

Finnkino on Suomen kulttuuriviihteen monipuolisin elämysten tarjoaja ja edelläkävijä. Finnkinolla on Suomessa 16 teatteria 11 paikkakunnalla. Vuonna 2016 teattereissa kävi lähes 6 miljoonaa katsojaa. Baltiassa Finnkino toimii Forum Cinemas -brändillä. Finnkino toimii myös elokuvien maahantuojana ja levittäjänä. Finnkino kuuluu Euroopan suurimpaan elokuvateatteriketju Odeon Cinemas Groupiin, jonka omistaa amerikkalainen maailman johtava elokuvateatteriketju AMC. Konsernilla on teattereita Suomen, Viron, Liettuan, Latvian, Ruotsin ja Norjan lisäksi seitsemässä eri Euroopan maassa. www.finnkino.fi

Huijausviestejä liikkeellä: Finnkinon nimissä kalastellaan maksukorttitietoja

4.8.2017, Finnkino tiedottaa, Työpaikat
Lahjakortteja kaupittelevissa viesteissä ei ole kyse Finnkinon kampanjasta, vaan luvattomasta maksutietojen kalastelusta.

Lappeenrannan Kino-aulan ja Nuijamiehen vuokrasopimuksen päättymisestä

4.8.2017, Finnkino tiedottaa, Työpaikat
Finnkino pahoittelee mielipahaa, joka on syntynyt jouduttuamme sulkemaan kulttuurillisesti hienot Lappeenrannan elokuvateatterit Kino-aulan ja Nuijamiehen.

Tennispalatsin Scape-sali palkittiin Euroopan vuoden parhaana elokuvasalina

4.8.2017, Finnkino tiedottaa, Työpaikat
Finnkinon uusi Scape-premiumsalikonsepti sai "elokuvateattereiden Oscar-palkinnon" Barcelonan CineEurope-konferenssissa.

Maxim-elokuvateatteri avaa uudelleen Finnkinon luotsaamana

4.8.2017, Finnkino tiedottaa, Työpaikat
Suomen vanhin elokuvateatteri, Helsingin Kluuvikadulla sijaitseva Maxim avaa marraskuussa 2017 ovensa uudelleen.

Finnkino siirtyy amerikkalaisen AMC:n omistukseen

4.8.2017, Finnkino tiedottaa, Työpaikat
Euroopan komission kilpailuviranomainen on hyväksynyt yrityskaupan, jossa amerikkalainen elokuvateatterijätti AMC Entertainment Holdings, Inc. Nordic Cinema Groupin.

MobilePay Finnkinon verkkokaupan maksutavaksi

4.8.2017, Finnkino tiedottaa, Työpaikat
Nyt voit maksaa leffalippusi verkkokaupassa nopeasti ja kätevästi MobilePay-sovelluksella!

Finnkinon sovellus tuo leffaliput puhelimeesi

4.8.2017, Finnkino tiedottaa, Työpaikat
Finnkinon sovelluksella katsot helposti näytösajat ja ostat elokuvalippuja. Saatavilla iOS-, Android- ja Windows-kaupoista!

Finnkinon verkkokaupassa voi maksaa myös Finnair Plus -pisteillä!

4.8.2017, Finnkino tiedottaa, Työpaikat
Pisteitä voi käyttää niin näytöslippuihin kuin sarjalipputuotteisiin.

Kulttuuri- ja virikeseteleitä voi jatkossa käyttää myös henkilökohtaisiin kulttuurisarjalippuihin

4.8.2017, Finnkino tiedottaa, Työpaikat
Lippuvalikoima laajenee yksittäisistä näytöslipuista sarjalippuihin.