Voita sarjalippuja

Arvomme joka kuukausi kaikkien Finnkino Labin jäsenten kesken e-sarjalippupaketin! Joulukuun arvonnassa voiton nappasi Tero T.
|

Arvonnan säännöt

 
Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Finnkino Lab -asiakkuusohjelman jäsenet pois lukien Finnkinon henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan kaikkien Finnkino Lab -asiakkuusohjelman jäsenten kesken kunkin alkavan kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä. Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostilla osoitteesta www@finnkino.fi. Mikäli voittaja ei ole osallistumiskelpoinen tai häneen ei saada yhteyttä kahden (2) vuorokauden kuluessa Finnkino pidättää oikeuden suorittaa arvonnan uudelleen. Voittajat julkistetaan Finnkinon sivustolla.

Palkintoon sisältyy 4 kpl e-sarjalippuja, jotka ladataan voittajan käyttäjätilille. Liput ovat voimassa 31.12.2017 saakka. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi luovuttaa toiselle.

Verot
Finnkino Oy sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Rekisteriseloste & Tietosuoja
Arvontaan osallistujille saa lähettää tietoa Finnkinon ja sen yhteistyökumppaneiden palveluista, eduista ja tarjouksista (kun ilmoittautuja on antanut tähän luvan). Henkilötietolainmukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa: http://www.finnkino.fi/web_service/register_report

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Kampanjasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Kampanjan järjestäjä.

Star Wars -popparipurkki 7,50€

12.6.2017,
Nyt Finnkinon herkkumyymälästä Star Wars -popparipurkki Finnkino Labin jäsenille hintaan 7,50 € (norm. 9,95€). Tarjous on voimassa 13.-31.12. saakka!

Maistuva tervetuloetu

12.6.2017,
Kiitokseksi liittymisestä popcornien ostajalle ilmainen 0,5L pullojuoma seuraavan leffakäynnin yhteydessä!

Superpäivä jäsenille

12.6.2017,
Superpäivän monipuolisesta leffatarjonnasta löytyy varmasti kaikille oma suosikki! Superpäivänä leffaliput jäsenille alk. 6,50 €.

Herkuttele Nachoilla

12.6.2017,
Finnkinon herkkumyymälästä isot nachot Finnkino Labin jäsenille hintaan 4,90 € (norm. 7,90€). Tarjous on voimassa 31.12. saakka.

Tunnelmia Itse ilkimys 3 -ennakkonäytöksestä

12.6.2017,
Finnkino Lab järjesti jäsenilleen Itse ilkimys 3 -elokuvan Suomen ainoan ennakkonäytöksen Helsingin Tennispalatsissa 28.6. Kurkkaa kätyrimäiset tunnelmakuvat tilaisuudesta!

Herkullinen syntymäpäivälahja

12.6.2017,
Lisääthän syntymäpäiväsi tietoihisi, jotta voimme lähettää sinulle herkullisen syntymäpäivälahjan!