Ajankohtaista

Täysin uudistunut art house -elokuvateatteri Maxim avaa ovensa yleisölle perjantaina 9.2.

Uudistuneessa Maximissa voi katsella elokuvia mukavissa nojatuoleissa pienen syötävän ja viinilasillisen kera.
|

 
Suomen vanhin elokuvateatteri, Helsingin Kluuvikadulla sijaitseva Maxim, avautuu uudelleen yleisölle perjantaina 9. helmikuuta. Suomen perinteikkäin art house -elokuvateatteri on remontoitu täydellisesti vanhoja perinteitä ja arkkitehtuuria kunnioittaen. Uudistuneessa Maximissa voi katsella elokuvia mukavissa nojatuoleissa pienen syötävän ja viinilasillisen kera. Europa Cinemas -verkoston jäsenteatterina jatkavan Maximin ohjelmistossa on runsaasti eurooppalaisia laatuelokuvia sekä kriitikoiden suosikkeja.

Pari vuotta suljettuna ollut Finnkino Maxim avautuu yleisölle perjantaina 9. helmikuuta. Ennakkolipunmyynti avajaisviikolle alkaa 26. tammikuuta.

Museoviraston valvonnassa uudistetuissa kahdessa salissa on kaikkiaan 245 asiakaspaikkaa. Molemmissa saleissa on varta vasten teatteriin teetetyt mukavat nojatuolit pienine pöytineen. Ensimmäistä kertaa Finnkinon teatterisalissa voi elokuvanautintoa täydentää myös tapasannoksilla, jotka sisältävät laadukkaista raaka-aineista valmistettuja erilaisia herkullisia makupaloja. Maximin ruokien suunnittelusta ja valmistuksesta vastaa Fazer Cafe, joka on toiminut elokuvateatterin naapurissa jo vuodesta 1891. Tapaksien kanssa on mahdollista nauttia lasi viiniä tai olutta. Kupillisen kahvia voi halutessaan saada avecin kera ja lisäksi valikoimasta löytyy mm. erikoisoluita ja samppanjaa. Tarjoilut voi tilata valmiiksi etukäteen verkosta tai paikan päältä teatterin aulabaareista.

– Olemme erittäin iloisia, että voimme tarjota kulttuurin ystäville Maximissa kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen, johon sisältyy sekä elokuvaelämys, erinomainen ruoka ja juoma että ainutlaatuinen, arkkitehtonisesti arvokas miljöö, sanoo Finnkinon toimitusjohtaja Veronica Lindholm.

  

Suomen johtavaksi art house -elokuvateatteriksi vuosien varrella profiloituneen Maximin kankailla nähdään monipuolista ohjelmistoa kuten tuoreita Golden Globe -palkittuja elokuvia ja Oscar®-ehdokkaita. Maxim jatkaa Europa Cinemasin jäsenteatterina, mikä takaa suuren määrän eurooppalaisia laatuelokuvia.

– Avajaisviikon ohjelmistossa ovat muun muassa ensi-iltansa tuolloin saavat Happy End ja Una Mujer Fantastica. Lanseeraamme myös Maximin torstain klubi-illan, jonka ensimmäisenä elokuvana on klassikko Blues Brothers vuodelta 1980. Elokuvien lisäksi Maximissa esitetään kulttuurikeskiviikkoisin valikoima Event Cinema -näytöksiä kuten balettia sekä teatteria ja taidedokumentteja. Ensimmäisenä vuorossa on toiveuusintana Metropolitan Oopperan Merry Widow vuodelta 2015, kertoo Maximin palvelupäällikkö Mimosa Salminen.

Veljeni vartija -elokuvan liput myyntiin tänään – ensimmäinen kohtaus elokuvasta julki

10.1.2018, Ajankohtaista
Kutsuvierastilaisuus näytetään suorana lähetyksenä kaikilla Finnkinon paikkakunnilla erikoisennakkonäytöksissä tiistaina 30.1.!

Mysteerinäytös keskiviikkona 17. tammikuuta

10.1.2018, Ajankohtaista
Koe erilainen elokuvaelämys Finnkinolla! Elokuvaa emme paljasta etukäteen... mutta tarjolla on taattua laatua. Liput keskiviikon 17.1. mysteerinäytökseen ovat jo myynnissä!

Fifty Shades Freed -ennakkomyynti käynnissä - osallistu upeaan kisaan!

10.1.2018, Ajankohtaista
Fifty Shades -trilogian viimeisen osan Fifty Shades Freed liput ovat nyt myynnissä. Finnkino järjestää ennakkolipun ostaneille kilpailun, jossa palkintona on ylellinen matka Pariisiin elokuvan maailmanensi-iltaan!

Tammikuun Kuukauden Klassikkona esityksessä kuolematon Titanic

10.1.2018, Ajankohtaista
Titanic nähdään 20-vuotisjuhlaesityksenä ke 17.1. kaikilla Finnkinon paikkakunnilla. Nyt myynnissä myös lisänäytöksiä to 18.1.! Klassikkoleffassa ei ole tekstitystä.

Golden Globe -voittajat

10.1.2018, Ajankohtaista
Palkinnot jaettiin 75. kerran Beverly Hillsissä sunnuntaina 7.1. Yksi suurimmista voittajista oli draamaelokuva "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", joka saa ensi-iltansa Suomessa helmikuussa.

DocPoint - dokumenttielokuvafestivaali Helsingissä 29.1.-4.2.2018

10.1.2018, Ajankohtaista
Festivaalin lipunmyynti alkaa torstaina 4.1. klo 10. Tänä vuonna kaikki näytösliput esitysteatterista riippumatta ovat myynnissä yhdessä ja samassa verkkokaupassa!

Huijausviestejä liikkeellä: Finnkinon ja Finnkino Labin nimissä kalastellaan maksukorttitietoja

10.1.2018, Ajankohtaista
Lahjakortteja kaupittelevissa viesteissä ei ole kyse Finnkinon kampanjasta, vaan luvattomasta maksutietojen kalastelusta.

Vietä Leffasynttärit Finnkinolla!

10.1.2018, Ajankohtaista
Finnkino tarjoaa nyt usealla paikkakunnalla mahdollisuuden unohtumattomien ja elämyksellisten synttäreiden järjestämiseen elokuvateatterissa. Tammi-helmikuun synttärinäytökset nyt myynnissä!

Finnkino Lab – suurten tunteiden asiakkuusohjelma leffafaneille

10.1.2018, Ajankohtaista
Finnkino Labin jäsenenä koet enemmän ja saat enemmän. Liittyminen on maksutonta!

Herbalisti vietti yön suljetussa Tennispalatsissa!

10.1.2018, Ajankohtaista
Tubettaja Herbalisti ja Sami viettivät yön suljetussa elokuvateatterissa. Katso YouTube-videosta, mitä kaikkea elokuvateatterissa yöllä tapahtui!

Hienot Tuntematon sotilas -pelikortit nyt myynnissä Finnkinon teattereissa!

10.1.2018, Ajankohtaista
Osta omaksesi tai lahjaksi pelikortit, joissa näkyvät Tuntematon sotilas -elokuvan roolihenkilöt.

Helsingin Itikseen rakentuu Suomen ensimmäinen IMAX®-elokuvateatteri

10.1.2018, Ajankohtaista
Finnkino kehittää yhdessä Helsingin Itiksen kanssa Suomen elokuvateatterimaailmaa avaamalla loppuvuodesta 2018 huippumodernin Finnkino Itis -teatterin.

Helsingin Kluuvikadun uudistettu Finnkino Maxim avataan helmikuussa 2018

10.1.2018, Ajankohtaista
Elokuvien lisäksi Maximissa tullaan esittämään Event Cinema -näytöksiä kuten balettia sekä teatteri- ja taide-esityksiä.

Sotiemme veteraaneille maksuton sisäänpääsy Tuntematon sotilas -elokuvan päivänäytöksiin

10.1.2018, Ajankohtaista
Veteraanit pääsevät katsomaan Aku Louhimiehen ohjaaman Tuntematon sotilas -elokuvan ilmaiseksi kaikissa elokuvateattereissa kautta maan.

Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinto 2017 Suomeen

10.1.2018, Ajankohtaista
Pohjoismaiden neuvoston vuoden 2017 elokuvapalkinnon saivat ohjaaja-käsikirjoittaja Selma Vilhunen ja tuottajat Kai Nordberg & Kaarle Aho elokuvasta Tyttö nimeltä Varpu.

Fazerin Sinisen Love Always on vuoden paras elokuvamainos

10.1.2018, Ajankohtaista
Elokuvissa kävijät valitsivat Finnkinon katsojaäänestyksessä vuoden parhaaksi valkokangasmainokseksi Fazerin Sinisen Love Always -filmin.

Tennispalatsin Scape-sali palkittiin Euroopan vuoden parhaana elokuvasalina

10.1.2018, Ajankohtaista
Finnkinon uusi Scape-premiumsalikonsepti sai "elokuvateattereiden Oscar-palkinnon" Barcelonan CineEurope-konferenssissa.

MobilePay Finnkinon verkkokaupan maksutavaksi

10.1.2018, Ajankohtaista
Nyt voit maksaa leffalippusi verkkokaupassa nopeasti ja kätevästi MobilePay-sovelluksella!

Elokuvia ja elämyksiä aikuiseen makuun

10.1.2018, Ajankohtaista
Laatuaikaa yhdessä elokuvissa ja muista myös Finnkinon eläkeläisalennus - jopa -30%