Ajankohtaista

Sotiemme veteraaneille maksuton sisäänpääsy Tuntematon sotilas -elokuvan päivänäytöksiin

Veteraanit pääsevät katsomaan Aku Louhimiehen ohjaaman Tuntematon sotilas -elokuvan ilmaiseksi kaikissa elokuvateattereissa kautta maan.
|

 
Keskuudessamme on nyt 15 000 sotiemme veteraania. Heistä 2 000 on sotainvalideja. Veteraanien keski-ikä on 93 vuotta.

Itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi tuotantoyhtiö Elokuvaosakeyhtiö Suomi 2017, elokuvalevittäjä SF Studios, koko kotimainen elokuvateatterikenttä, valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -organisaatio ja Tuntematon sotilas elokuvan vaikuttavuusohjelmaa tukenut Saastamoisen säätiö haluavat tarjota sotiemme veteraaneille mahdollisuuden nähdä 27.10.2017 ensi-iltansa saava Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuva maksutta. Tämä aloite on toteutettu yhteistyössä veteraanijärjestöjen kanssa.

Edun käyttö Finnkinon teattereissa

Etu koskee sotiemme mies- ja naisveteraaneja. Edun saa esittämällä elokuvateatterin lippukassalla tammenlehvätunnuksen tai virallisen henkilökortin, josta ilmenee veteraanistatus (Kela-kortin R-tunnus tai sotilaspassin myöntöleima). Myös avustaja pääsee maksutta näytökseen sotaveteraanin kanssa. Etu koskee ennen kello 17 alkavia päivänäytöksiä kaikilla Finnkinon paikkakunnilla maanantaista torstaihin niin kauan, kun Tuntematon sotilas on Finnkinon ohjelmistossa. Myös väliajalliset näytökset kuuluvat edun piiriin.

 
Toivoisin, että etenkin nuoret kävisivät katsomassa tämän elokuvan. Näin he saisivat käsityksen, mitä sota on. Elokuva on hieno, tunteikas ja aito kuvaus sotahistoriastamme.

- Veikko Peltola, sotainvalidi

Ilman sotiemme veteraaneja emme juhlisi satavuotiasta Suomea. Se, että voimme tarjota heille mahdollisuuden kokea tämä elokuva valkokankaalta, on vähintä mitä voimme tehdä. 
- Aku Jaakkola, toimitusjohtaja / Bio Rex

Tuntematon sotilas on tämän vuoden suurimpia elokuvallisia kohokohtia ja Suomi 100 -juhlavuoden loppuhuipentumia. Halusimme Finnkinolla tukea tätä hienoa hanketta ja osoittaa kiitollisuutemme sotiemme sankareille tarjoamalla heille mahdollisuuden nähdä tämä elokuva.
Veronica Lindholm, toimitusjohtaja / Finnkino

On hienoa olla mukana tarjoamassa elokuvaelämystä sotiemme veteraaneille. Veteraaneilta jo elokuvan leikkausvaiheessa ja sen valmistuttua saatu palaute on ollut tärkeää, kiinnostavaa ja todella koskettavaa.
- Miia Haavisto, tuottaja ja toimitusjohtaja / Elokuvaosakeyhtiö Suomi 2017 Oy
 
Suomen juhlavuoden teema Yhdessä korostaa yhteenkuuluvuuden tunteen vahvistamista suomalaisessa yhteiskunnassa. Tuntematon sotilas on tutkitusti suomalaisiin eniten vaikuttanut yksittäinen taide-elämys niin kirjana kuin elokuvina. Sen tarina on yhteistä perintöämme. Toivon, että mahdollisimman moni suomalainen ja myös sotiemme veteraani pääsee näkemään tämän elokuvan.
- Pekka Timonen, pääsihteeri / Suomi 100 -organisaatio, valtioneuvoston kanslia
 

Aku Louhimiehen Tuntematon sotilas -elokuva saa ensi-iltansa elokuvateattereissa kautta maan 27.10.2017.

Lisätietoja elokuvasta ja sen näyttelijöistä löydät kotisivulta osoitteesta www.tuntematonsotilas2017.fi
 

Kuvassa on kolme veteraania elokuvan kutsuvierasensi-illassa Tennispalatsissa, Helsingissä 12.10.2017: rintamaveteraani Mauno Tenhovirta, rintamanainen, lotta, pikkulotta Aira Samulin sekä sotaveteraani Jorma Tolvanen.

Veljeni vartija -elokuvan liput myyntiin tänään – ensimmäinen kohtaus elokuvasta julki

2.11.2017, Ajankohtaista
Kutsuvierastilaisuus näytetään suorana lähetyksenä kaikilla Finnkinon paikkakunnilla erikoisennakkonäytöksissä tiistaina 30.1.!

Finnkinon Lasten Sunnuntai 21.1.

2.11.2017, Ajankohtaista
Ennakkoleffana valloittava animaatioseikkailu SUPERMARSU. Liput sekä lapsille että aikuisille ennen klo 16.00 alkaviin näytöksiin alk. vain 7,50 €!

Täysin uudistunut art house -elokuvateatteri Maxim avaa ovensa yleisölle perjantaina 9.2.

2.11.2017, Ajankohtaista
Uudistuneessa Maximissa voi katsella elokuvia mukavissa nojatuoleissa pienen syötävän ja viinilasillisen kera.

Mysteerinäytös keskiviikkona 17. tammikuuta

2.11.2017, Ajankohtaista
Koe erilainen elokuvaelämys Finnkinolla! Elokuvaa emme paljasta etukäteen... mutta tarjolla on taattua laatua. Liput keskiviikon 17.1. mysteerinäytökseen ovat jo myynnissä!

Fifty Shades Freed -ennakkomyynti käynnissä - osallistu upeaan kisaan!

2.11.2017, Ajankohtaista
Fifty Shades -trilogian viimeisen osan Fifty Shades Freed liput ovat nyt myynnissä. Finnkino järjestää ennakkolipun ostaneille kilpailun, jossa palkintona on ylellinen matka Pariisiin elokuvan maailmanensi-iltaan!

Tammikuun Kuukauden Klassikkona esityksessä kuolematon Titanic

2.11.2017, Ajankohtaista
Titanic nähdään 20-vuotisjuhlaesityksenä ke 17.1. kaikilla Finnkinon paikkakunnilla. Nyt myynnissä myös lisänäytöksiä to 18.1.! Klassikkoleffassa ei ole tekstitystä.

Golden Globe -voittajat

2.11.2017, Ajankohtaista
Palkinnot jaettiin 75. kerran Beverly Hillsissä sunnuntaina 7.1. Yksi suurimmista voittajista oli draamaelokuva "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", joka saa ensi-iltansa Suomessa helmikuussa.

DocPoint - dokumenttielokuvafestivaali Helsingissä 29.1.-4.2.2018

2.11.2017, Ajankohtaista
Festivaalin lipunmyynti alkaa torstaina 4.1. klo 10. Tänä vuonna kaikki näytösliput esitysteatterista riippumatta ovat myynnissä yhdessä ja samassa verkkokaupassa!

Huijausviestejä liikkeellä: Finnkinon ja Finnkino Labin nimissä kalastellaan maksukorttitietoja

2.11.2017, Ajankohtaista
Lahjakortteja kaupittelevissa viesteissä ei ole kyse Finnkinon kampanjasta, vaan luvattomasta maksutietojen kalastelusta.

Vietä Leffasynttärit Finnkinolla!

2.11.2017, Ajankohtaista
Finnkino tarjoaa nyt usealla paikkakunnalla mahdollisuuden unohtumattomien ja elämyksellisten synttäreiden järjestämiseen elokuvateatterissa. Tammi-helmikuun synttärinäytökset nyt myynnissä!

Finnkino Lab – suurten tunteiden asiakkuusohjelma leffafaneille

2.11.2017, Ajankohtaista
Finnkino Labin jäsenenä koet enemmän ja saat enemmän. Liittyminen on maksutonta!

Herbalisti vietti yön suljetussa Tennispalatsissa!

2.11.2017, Ajankohtaista
Tubettaja Herbalisti ja Sami viettivät yön suljetussa elokuvateatterissa. Katso YouTube-videosta, mitä kaikkea elokuvateatterissa yöllä tapahtui!

Hienot Tuntematon sotilas -pelikortit nyt myynnissä Finnkinon teattereissa!

2.11.2017, Ajankohtaista
Osta omaksesi tai lahjaksi pelikortit, joissa näkyvät Tuntematon sotilas -elokuvan roolihenkilöt.

Helsingin Itikseen rakentuu Suomen ensimmäinen IMAX®-elokuvateatteri

2.11.2017, Ajankohtaista
Finnkino kehittää yhdessä Helsingin Itiksen kanssa Suomen elokuvateatterimaailmaa avaamalla loppuvuodesta 2018 huippumodernin Finnkino Itis -teatterin.

Helsingin Kluuvikadun uudistettu Finnkino Maxim avataan helmikuussa 2018

2.11.2017, Ajankohtaista
Elokuvien lisäksi Maximissa tullaan esittämään Event Cinema -näytöksiä kuten balettia sekä teatteri- ja taide-esityksiä.

Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinto 2017 Suomeen

2.11.2017, Ajankohtaista
Pohjoismaiden neuvoston vuoden 2017 elokuvapalkinnon saivat ohjaaja-käsikirjoittaja Selma Vilhunen ja tuottajat Kai Nordberg & Kaarle Aho elokuvasta Tyttö nimeltä Varpu.

Fazerin Sinisen Love Always on vuoden paras elokuvamainos

2.11.2017, Ajankohtaista
Elokuvissa kävijät valitsivat Finnkinon katsojaäänestyksessä vuoden parhaaksi valkokangasmainokseksi Fazerin Sinisen Love Always -filmin.

Tennispalatsin Scape-sali palkittiin Euroopan vuoden parhaana elokuvasalina

2.11.2017, Ajankohtaista
Finnkinon uusi Scape-premiumsalikonsepti sai "elokuvateattereiden Oscar-palkinnon" Barcelonan CineEurope-konferenssissa.

MobilePay Finnkinon verkkokaupan maksutavaksi

2.11.2017, Ajankohtaista
Nyt voit maksaa leffalippusi verkkokaupassa nopeasti ja kätevästi MobilePay-sovelluksella!

Elokuvia ja elämyksiä aikuiseen makuun

2.11.2017, Ajankohtaista
Laatuaikaa yhdessä elokuvissa ja muista myös Finnkinon eläkeläisalennus - jopa -30%