Ajankohtaista

Paulig ja Finnkino tarjoavat uusia kahvielämyksiä elokuvan ystäville

Finnkinon elokuvateattereihin avataan Pauligin premium-kahvipisteitä täydentämään elokuvissa kävijöiden asiakaskokemusta.
|

 
Paulig ja Finnkino lisäävät yhteistyössä elokuvateattereiden elämyksellisyyttä tuomalla Pauligin kahvipisteet Finnkinon elokuvateattereihin. Uudenlainen konsepti mahdollistaa laadukkaan kahvihetken elokuvissakäynnin yhteydessä.

Paulig on Finnkinon pääyhteistyökumppani kahvituotteissa vuoden 2017 alusta alkaen. Finnkinon elokuvateattereihin avataan Pauligin premium-kahvipisteitä, jotka täydentävät elokuvissa kävijöiden asiakaskokemusta tarjoamalla laadukasta suodatinkahvia ja baristatasoisia espressopohjaisia juomia. Ensimmäiset kahvipisteet on juuri avattu Helsingissä Tennispalatsiin ja Kinopalatsiin. Kahvipisteitä tulee jatkossa myös muihin Finnkinon elokuvateattereihin ympäri Suomea.

”Suomalaiset juovat kahvia eniten maailmassa ja kahvi on tutkimusten mukaan tuote, joka kuuluu hemmotteluhetkiin. Laadukas kahvi on siis kuin luotu leffahetkeen. Pauligin kahvilaitteet ja kahvit ovat Finnkinon teattereissa keskeisillä paikoilla joten kahvin voi helposti ja vaivattomasti ottaa mukaan ennen elokuvaa tai sen jälkeen. Valikoimissa on niin tuttuja suodatinkahveja kuin viimeisimpiä trendijuomia, kuten flat white”, sanoo Field Sales Manager Veli-Matti Korpinen Pauligilta. 

Paulig vakuutti Finnkinon vahvalla näkemyksellään kahvimarkkinoiden kehittymisestä ja suomalaisten kuluttajien kahvitottumuksista.

”Paulig osoitti vahvaa halukkuutta olla mukana kehittämässä Finnkinon elokuvateattereiden herkkumyynnin valikoimatarjontaa ja asioinnin elämyksellisyyttä. Vaikka popcornilla, virvoitusjuomilla ja makeisilla on vahva historia Finnkinon herkkumyynnissä, kaipaa moni vaihtoehtoista tarjontaa. Uskomme, että yhteistyössä Pauligin kanssa olemme kehittäneet kahvikonseptin, jolla pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Olemme erittäin innoissamme alkaneesta yhteistyöstä”, kertoo myyntipäällikkö Tapio Partanen Finnkinolta. 

Lataa akut laadukkaalla kahvilla!

Pauligin kahvikonseptiin Finnkinon teattereissa kuuluu huipputason kahvilaitteisto, ja valikoimassa on muun muassa Reilu ja Luomu Paulig Mundo -suodatinkahvia sekä espressopohjaisista kahveista cappuccino, flat white, latte ja espresso. Pauligin kahvipisteet sijaitsevat näkyvillä ja keskeisillä paikoilla elokuvateattereissa. Tennispalatsissa niiden yhteydessä on istumapaikkoja ja mobiililaitteiden latauspisteitä. Kahvilaitteet toimivat itsepalveluperiaatteella.

Osallistu leffakisaan, jossa voit voittaa viidakkoseikkailun kestävän SONY XPERIA XZ1 -puhelimen!

14.2.2017, Ajankohtaista
Uusi huima seikkailu Jumanji: Welcome to the Jungle saapuu jouluksi elokuvateattereihin - osallistu nyt mahtavaan leffaskabaan!

Finnkinon joululiput - lahja, joka sopii kaikille!

14.2.2017, Ajankohtaista
Anna lahjaksi unohtumaton elokuvaelämys! Joululeffaliput 4 kpl hintaan 40 € ja jouluherkkusetelit 4 kpl 16 € - nyt myynnissä verkkokaupassa, teattereissa ja jälleenmyyjillä!

Hienot Tuntematon sotilas -pelikortit nyt myynnissä Finnkinon teattereissa!

14.2.2017, Ajankohtaista
Osta omaksesi tai lahjaksi pelikortit, joissa näkyvät Tuntematon sotilas -elokuvan roolihenkilöt.

Joulukuun Kuukauden Klassikkona esityksessä hurmaava Home Alone!

14.2.2017, Ajankohtaista
Yleisöäänestyksen voittaja Home Alone nähdään valkokankailla joulun kynnyksellä keskiviikkona 20.12. Klassikkoleffassa ei ole tekstitystä.

Helsingin Itikseen rakentuu Suomen ensimmäinen IMAX®-elokuvateatteri

14.2.2017, Ajankohtaista
Finnkino kehittää yhdessä Helsingin Itiksen kanssa Suomen elokuvateatterimaailmaa avaamalla loppuvuodesta 2018 huippumodernin Finnkino Itis -teatterin.

Helsingin Kluuvikadun uudistettu Finnkino Maxim avataan helmikuussa 2018

14.2.2017, Ajankohtaista
Elokuvien lisäksi Maximissa tullaan esittämään Event Cinema -näytöksiä kuten balettia sekä teatteri- ja taide-esityksiä.

Tuntematon sotilas -elokuvan esityksiä myös väliajalla ja tarjoilulla

14.2.2017, Ajankohtaista
Suomen 100-vuotisjuhlavuoden kruunaava suurelokuva on nähtävissä teattereissa 27.10. alkaen. Halutessasi voit valita näytöksen, johon sisältyy väliaika tarjoiluineen.

Sotiemme veteraaneille maksuton sisäänpääsy Tuntematon sotilas -elokuvan päivänäytöksiin

14.2.2017, Ajankohtaista
Veteraanit pääsevät katsomaan Aku Louhimiehen ohjaaman Tuntematon sotilas -elokuvan ilmaiseksi kaikissa elokuvateattereissa kautta maan.

Pohjoismaiden neuvoston elokuvapalkinto 2017 Suomeen

14.2.2017, Ajankohtaista
Pohjoismaiden neuvoston vuoden 2017 elokuvapalkinnon saivat ohjaaja-käsikirjoittaja Selma Vilhunen ja tuottajat Kai Nordberg & Kaarle Aho elokuvasta Tyttö nimeltä Varpu.

Se on siinä! 95-elokuvan virallisessa trailerissa kurkistetaan jääkiekon legendaarisen MM-viikonlopun tunnelmiin

14.2.2017, Ajankohtaista
Tunnelatautunut traileri antaa esimakua jouluna ensi-iltansa saavasta, Aleksi Mäkelän ohjaamasta 95-elokuvasta.

Huijausviestejä liikkeellä: Finnkinon ja Finnkino Labin nimissä kalastellaan maksukorttitietoja

14.2.2017, Ajankohtaista
Lahjakortteja kaupittelevissa viesteissä ei ole kyse Finnkinon kampanjasta, vaan luvattomasta maksutietojen kalastelusta.

Finnkino Lab – uusi suurten tunteiden asiakkuusohjelma leffafaneille

14.2.2017, Ajankohtaista
Finnkino Labin jäsenenä koet enemmän ja saat enemmän. Liittyminen on maksutonta!

Fazerin Sinisen Love Always on vuoden paras elokuvamainos

14.2.2017, Ajankohtaista
Elokuvissa kävijät valitsivat Finnkinon katsojaäänestyksessä vuoden parhaaksi valkokangasmainokseksi Fazerin Sinisen Love Always -filmin.

Tennispalatsin Scape-sali palkittiin Euroopan vuoden parhaana elokuvasalina

14.2.2017, Ajankohtaista
Finnkinon uusi Scape-premiumsalikonsepti sai "elokuvateattereiden Oscar-palkinnon" Barcelonan CineEurope-konferenssissa.

Jussi-gaalan suurin voittaja oli Hymyilevä mies

14.2.2017, Ajankohtaista
Vuoden 2016 kotimaisten elokuvien Jussi-voittajat selvisivät perjantaina 24.3. pidetyssä gaalassa.

MobilePay Finnkinon verkkokaupan maksutavaksi

14.2.2017, Ajankohtaista
Nyt voit maksaa leffalippusi verkkokaupassa nopeasti ja kätevästi MobilePay-sovelluksella!

Golden Globe -voittajat

14.2.2017, Ajankohtaista
Palkinnot jaettiin 74. kerran Beverly Hillsissä sunnuntaina 8.1. Ryan Goslingin ja Emma Stonen tähdittämä La La Land teki historiaa voittamalla seitsemän palkintoa.

Finnkinon sovellus tuo leffaliput puhelimeesi

14.2.2017, Ajankohtaista
Finnkinon sovelluksella katsot helposti näytösajat ja ostat elokuvalippuja. Saatavilla iOS-, Android- ja Windows-kaupoista!

Uuden sukupolven elokuvateatteri Itis-kauppakeskukseen

14.2.2017, Ajankohtaista
9-salisen teatterin avajaisia on tarkoitus viettää vuoden 2018 lopulla.

Elokuvia ja elämyksiä aikuiseen makuun

14.2.2017, Ajankohtaista
Laatuaikaa yhdessä elokuvissa ja muista myös Finnkinon eläkeläisalennus - jopa -30%

Verkkokaupan herkkuliput!

14.2.2017, Ajankohtaista
Osta leffaeväät verkkokaupasta helposti ja edullisesti herkkulippuina!