Tulossa
Marilyn, Marilyn -tapahtuma
Marilyn, Marilyn -tapahtuma (2017)
Lajityyppi: Event cinema (ei elokuva)
Levittäjä: Finnkino Event Cinema
Ensi-ilta: 15.3.2017
Kesto: 2h 00 min
Ikäraja: Tulossa

Marilyn, Marilyn -kirjan lanseeraus ja klassikkotoiveleffa Finnkinon kaikilla paikkakunnilla ke 15.3.

Maailman paras näyttelijä? Seksijumalatar? Syvästi surullinen? Kun kaksitoista kotimaista eturivin kirjailijaa ottaa aiheekseen historian tunnetuimman blondin, on lopputulos täynnä draamaa, komediaa, tragiikkaa ja villiä fantasiaa. Tämän kirjan jälkeen et enää koskaan katso Marilynia samoin kuin ennen.

Kirja julkistetaan Tammen ja Finnkinon yhteisessä tapahtumassa, jossa esitetään yleisöäänestyksen voittanut Marilyn Monroe -elokuva pitkästä aikaa isolla kankaalla.

Ennen elokuvaa (joka alkaa noin klo 18) Marilyn, Marilyn -teoksen toimittaneet Salla Simukka ja Marika Riikonen haastattelevat salissa novelliantologiaan kirjoittaneita kirjailijoita. Luvassa myös Marilyn-henkistä musiikkia Merry Ladies -yhtyeen esittämänä. Tapahtumat Tennispalatsista välitetään suorana lähetyksenä kaikkien paikkakuntien valkokankaille.

Yleisöä kannustetaan pukeutumaan tilaisuuden hengen mukaisesti – parhaat asut huomioidaan!

Tilaisuudessa esitetään yleisön äänestämä Marilyn-klassikkoleffa. Äänestettävät elokuvat ovat ”Some Like It Hot” (Piukat paikat), ”Gentlemen Prefer Blondes” (Herrat pitävät vaaleaveriköistä) tai ”The Misfits” (Sopeutumattomat). Elokuvat ovat englanninkielisiä, ilman tekstitystä.

Äänestää voit tämän linkin kautta 28.2. saakka: http://bit.ly/2jpQVmN (linkki löytyy myös esittelysivun oikeasta laidasta).

Liput tapahtumaan 15 €. Myös kirja on mahdollista ostaa ennakkoon 15 € hintaan (ovh 32 €). Koko tapahtuma sisältäen uutuuskirjan siis vain 30 €! (Kirjat on ostettava Finnkinon verkkokaupasta viimeistään 8.3. Kirjat toimitetaan teattereille ennakkoon toteutuneiden ostomäärien mukaisesti, ei erillistä kirjamyyntiä.)

Lipunmyynti alkaa torstaina 2.2. klo 14.

|